חייב דעה מקצועית...

jhshadi

New member
חייב דעה מקצועית...

כבר 5 שנים שאני עם ה Nomad II של Creative ומרוצה ממנו עד השמיים... הבעיה היחידה היא תוספת זיכרון... 64 הספיק לי אפילו בשנה האחרונה אלא שלאחרונה מוכרים ג'יגות בגרושים ואני מרגיש שהגיע זמני לשדרג. ההתלבטות היא כזו... או לקנות זיכרון גדול יותר לנגן הותיק שלי... (אני חושב שהוא תומך רק עד 128MB וזו די בעיה כי זה לא נראה לי שיפור ממש רציני...) או לקנות נגן חדש... כאשר הוא יהיה ממשפחת Iriver או את ה Mpio One... לסיכום: 1. מישהוא יודע אם הנגן שלי (Nomad II) תומך בזיכרון של 512MB או יותר? 2. נגן ה Mpio One עובד על סוללה נטענת פנימית והבנתי שזה ביוצר בעיה אחרי שהסוללה "נשחקת" ואי אפשר לטעון אותה יותר (ראו ערך בעיית Ipod) ורציתי לדעת אם המקרה פה דומה או שיש אפשרות להחליף אותה במחיר סביר? 3. מה עדיף? Iriver פלאש של 1 ג'יגה או את ה Mpio One? (איכות השמע מאוד חשובה לי) אני יודע שזה קצת ארוף פשוט אני לא ממש סגור מה לעשות עם הנגן הישן ומה לקנות האלה... אז ממש תודה לעונים!

יאיר B

New member
רק שאלה אחת על ה-ONE:

מה יש בו שכל כך מושך אותך? למה אתה רוצה דווקא אותו ולא למשל את הפלאשים של IAUDIO (שהם טובים יותר משל איריבר ו-MPIO)? כל סוללה נטענת נגמרת בשלב כלשהו. לא יודע להגיד כמה עולה חדשה ל-MPIO. תוכל לבדוק ברשת (אני בטוח שגוגל ישמח לעזור...). בנוגע לקריאייטיב הישן שלך: תוכל לבדוק בדף המוצר עד כמה הוא תומך. אני לא יודע אם כשהוציאו אותו היה קיים SD עם 512MB. שווה לבדוק אם יש עידכון קושחה עבורו שפותר בעיית קיבולת (באתר החברה).

matke

New member
גם אני לא יודע מה כל כך מושך בו..

אני גם מאוהב בשלי.

jhshadi

New member
עדיין מתלבט...

אז בדקתי ובדקתי... הנגן שלי אינו תומך בכרטיס אשר הינו מעל 128MB וזאת רק לאחר עידכון קשוחה. ונותרה ההתלבטות... בין ה Mpio ל Iaudio/Iriver. המושך ב Mpio one הוא שהוא קטן נייד וישנו את הפי'צר הנוסף של צפייה ב Video... אני מסכים איתך שסרטים אני לא מתכוון לראות על מסך אינצ' ובטח לא באיכות שהנגן מריץ... אבל זה נחמד לפעמים לצפייה בקליפים קצרים. הבעיה היחידה הגדולה שאני רואה ב Mpio (אני מסכים שאיכות השמע פחות טובה אולי מ Iaudio או Iriver) היא הסוללה שלו... אני ממש לא חובב של סוללות פנימיות ובטח לא שהדרך היחידה להטעין אותם היא דרך המחשב עם הכבל... ופה ה Iaudio נכנס לתמונה על איכות שמע טובה (לפחות על פי מה שממליצים פה) אבל סוללות AA כאשר כל סוללה מספיקה ל 50 שעות! שניהם באותו מחיר פחות או יותר... יש המלצה? (שוב מצטער על אורך ההודעה... תודה לעונים!).

gt-master

New member
בקשר ל T10>>

שימו לב שיש ביקורות שליליות בקשר לאיכות הסאונד שלו. אנשים טוענים שהוא נשמע בברור פחות טוב מה IFP800 ו 700. וגם בחצי יותר חלש מבחינת עוצמה. לא ברור אם זה באג שיפתר בעידכון הקרוב הוא שה T10 פשוט כזה. אז חבל לחכות סתם בשביל מסך צבעוני שמיותר לגמרי. כרגע ה IFP700 נמכר במחיר די זול ולא מאמין שיש או יהיה נגן שנשמע טוב יותר,מקסימום כמוהו.

gt-master

New member
לא כתוב שם שהוא עדיף על איריבר

סך הכל ביקורת רצינית ומקצועית ברובה. לא הבנתי למה המשתמש הבינוני יעדיף ריו KARMA והכבד יעדיף H320 או איפוד,לשלשתם 20 גיגה והריו נחשב בעל סאונד טוב מאיפוד. היתרון היחיד של הG3 על IFP של איריבר זה זמן סוללה של 50 מול 40 שעות. בפועל יצא להם גם 40 שעות. לא ראיתי בסיקור השוואת סאונד מול איריבר.בשורה התחתונה זה מה שחשוב ומאנשים שאני מכיר(שעובדים בבאג) אמרו לי חד משמעית שאין שום נגן שנשמע כמו איריבר.לא MPONE ולא איאודיו. הם טובים אבל איריבר לוקח. גם בנגני HD ה H320 עולה על X5.אז על תאמינו ל CNET המשוחדים.

יאיר B

New member
אולי נציע לו סוני?

להם בטח יש איכות צליל מצויינת, עובדים על סוללה חיצונית ועם הםורמט הקנייני שלהם (Atrect 3 Plus) יכולים לנגן עד 70 שעות! וכמובן יכולת דחיסה מדהימה (כ-600 שירים בגירסת ה-1GB). יכול להיות פיתרון טוב. זה בתנאי שהוא רוצה פלאש ומוכן להמיר את כל אוסף המוסיקה שלו (למרות שגם בפורמט MP3 הם עובדים טוב, אם כי הסוללה תחזיק הרבה פחות זמן).

למעלה