חייב ייעוץ דחוף, אמא שלי נפגעה בתאו

SirDreamAlot

New member
חייב ייעוץ דחוף, אמא שלי נפגעה בתאו

לפני שעה חזרתי מהצבא הביתה, התקשרתי אליה ונודע לי שהיא היתה מעורבת אתמול בתאונה ופונתה מהמקום ע"ג אמבולנס. לפי מה שהצלחתי לדלות ממנה (היא הייתה דיי בשוק באותו הזמן), היא נסעה על אופניים בזמן שנהג שנכנס לחניה ונתן רוורס במקום לנסוע קדימה, וכך הוריד אותה. היא נאנקה מכאבים בברך ופונתה לבי"ח. בבי"ח נגבתה ממנה עדות מפי הצוות (ככה היא אמרה לי). התקשרתי למשטרה לשאול מה צריך לעשות והם לא הבינו מה אני רוצה מהם. החלטתי לאסוף כמה שיותר פרטים. בסופו של דבר מסתבר שהאדם הפוגע דיווח על התאונה ושהגיעה ניידת למקום (אני לא יודע אם היא עשתה שם בכלל משהו). המוקדנית הציעה לי להתקשר לפוגע ולדבר איתו ("ביטוח וכאלה" כלשונה). ואם אמא שלי רוצה להגיש תלונה היא צריכה להגיע בעצמה לתחנה. אין לי מושג לא בביטוח ולא בתאונות. אמא שלי מן הסתם לא עובדת עכשיו ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי לשכור את שירותיו של עו"ד, אבל אני דיי חושש. כמה זה אמור לעלות ? מאיפה אני אשיג עו"ד ? איזה עו"ד אני צריך ? ומה האפשרויות שלי כרגע ? תודה.

תאונת דרכים

ראשית, ניתן לפנות למשטרה ולבדוק אם נמסרה הודעה על תאונת דרכים. מבחינתכם, וכדי לתבוע את חברת הביטוח, אתם זקוקים לאישור משטרה על התאונה, וכן את פרטי מבטחת החובה של הרכב הפוגע. אם אין לכם את הפרטים הללו, אמך צריכה לפנות למשטרה, ושם ניתן יהיה לקבל את הפרטים המבוקשים. כמו כן, מומלץ לשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בתאונות דרכים כדי לקבל הכוונה ראשונית כיצד לפעות. שכר טירחת עורך הדין, נגזר לרוב כאחוז מהפיצוי שיתקבל בסוף ההליך.

ליכטמן

New member
נזק גוף לנפגע תאונת דרכים

שלום רב, בתביעות גוף, התשלום הוא אחוז מגובה הפיצוי וחברת הביטוח נושאת בתשלום כחלק מהפיצויים באתר לשכת עורכי דין יש רשימה של עורכי דין וחפש אחד מהם העוסק בנזיקין, ואינו מייצג את חברת הביטוח שאתה רוצה לתבוע רצ"ב קובץ המפרט זכויות נפגעי ת"ד - לשימושך

פגיעה בתאונה

ראשית פגיעה בתאונה בנסיבות אותן תיארת מזכה את אימך בזכות לפיצויים. חשוב מאוד לגשת למשטרה ומיד אח"כ לעוד מומחה בתחום תאונות הדרכים. בתאונות דרכים קיימים הסדרים חוקיים שלא קיימים בנושאים אחרים. כך למשל יכולה אימך לקבל תשלומים על חשבון הפיצוי העתידי על מנל להקל על התקופה הקרובה בה בוודאי לא תוכל לעבוד באופן סדיר.

למעלה