חייב לברר משהו אחת ולתמיד...

חייב לברר משהו אחת ולתמיד...

אני מעוניין להיות דייל אוויר באל על כשאהיה גדול אבל אמרו לי שכדי להיות דייל אוויר אתה צריך לעבור תקופת שירות בחייל קרבי כלשהוא בצבא-האם זה נכון?! והאם העובדה שאבא שלי פרסי יכולה להוריד לי מהסיווג הביטחוני שלי?..ממה הסיווג הביטחוני שלי מורכב בכלל? מחכה בקוצר רוח לתגובות ותשובות מכם בתודה רבה אני

avipe

New member
ממ...

בקשר לדייל אויר אז גם אני שמעתי וראיתי את המודעות של אל על בעיתון (תסתכל בעצמך במודעות דרושים בעיתון) שצריך שרות צבאי אבל הם כותבים שם :צבאי\לאומי..יענטו לדעתי הם לא רוצים כאלה שמבריזים מהצבא... ובקשר לסיווג הביטחוני אז לפי מה שאני יודע אם אבא שלך הוא יליד מארצות ערב אז אני לא בטוח אם זה מוריד את הסיווג זה יותר נראה לי מעין סעיף בסיווג שמונע ממך לעשות כול מיני דברים סודיים וזה כאילו הורדה בסיווג...

אריק 17

New member
חחחחחחח

זה היה ברצינות??? דייל אוויר אתה באמת רוצה להיות דייל אוויר ????? אהבתי את החלק עם הפרסי

Paranoid

New member
בקשר לשירות צבאי לאומי

זה נכון - זו הדרך ה``פוליטיקלי קורקט`` של חברות ואירגונים בעצם למיין עובדים יהודים מערבים וככה למנוע העסקת ערבים - זה פשוט כאילו היה כתוב שם ``לא ערבי`` לגבי הפרסי - יכול להיות שזה יעשה קצת בעיות בסיווג

בעיות בסיווג, תלוי איזה סיווג

שמע, לי יש אבא מעיראק. אמא מאירן, וכאילו שזה לא מספיק אז אימא שלי היתה אזרחית איראנית עד לפני כשנתיים (בערך 25 שנה חייתה בארץ כאזרחית איראנית). ואם לי זה לא פגע בתחקיר הביטחוני(לפחות כך נראה לי) אז לא נראה לי שלך יהיו בעיות. כמובן שאם אתה רוצה לשרת בלשכת הרמטכל זה יכול קצת להעיק. (אבל מצד שני הרמטכל שלנו בעצמו נולד באיראן....:))

balcony

New member
הממ.. לי יש אבא שנולד במצרים,

ולו יש את הסיווג הביטחוני הכי גבוה שיש- אז אני לא חושבת שתהיה בעייה אבל אני ממש לא בקיאה בנושא. חוצמזה, לאחותי זה גם לא פגע בסיווג

למעלה