חייב לדעת!

חייב לדעת!

הסתכלתי קצת בהיסטוריה של הפורום והייתי מופתע לראות שלא היה סקר לגבי העונה האהובה ביותר! ואני מבקש מכולם לכתוב כאן את הדירוג שלהם לכל העונות שראו. בסוף נחשב ונראה מה העונה האהובה ביותר =] הדירוג שלי מהעונות שראיתי: 6 12 11 10 7 9 5 את 13 אני רואה עכשיו =] התחלה קצת משעממת =/ ודרך אגב, הייתי מעדיף שזה יישאר כשירשור בפני עצמו ולא תכניסו את זה להודעה על החדשים או משהו כי זה ממש נעלם

שלי

12,13 [עדיין לא החלטתי מה יותר אהבתי
] 7 11 3 10 14 9 5

D e l i l a h

New member
שלי..

העונות הראשונות [1-4] אני לא זוכרת כי הייתי בת 7 כשידרו אותם ואין לי זיכרון כזה טוב
עונות 5-8 לא ראיתי, ו9 ראיתי פרק פה ופרק שם כששמתי לב שיש בשידורים החוזרים. אני מקווה שיהיה שידורים חוזרים.. אז בין עונות 9-15 10 11 13 15 [בנתיים אני אוהבת אותה והיא ניראת לי בעלת פוטנציאל] 12 9 ו-14 הזוועתית.

NamelessGirl

New member
האמת שהיה

היה סקר של 3 אהובות ו3 שנואות ובכל מקרה אני אישית ראיתי את כל העונות ככה שאני לא מתכוונת לשבת פה ולדרג 15 עונות...אבל enjoy

מיכל 87

New member
יהיה שידור חוזר של הישרדות 6?

שמעתי שיש עכשיו בימי שבת אבל אני שומרת שבת אז זו בעיה... יש בימי שישי מרתון של הישרדות 2... אחרי שתיגמר העונה הזאת תתחיל הישרדות 3 וכן הלאה...?

Confide In Adam

New member
שלי

בינתיים עונה 15 נמצאת בחמישייה הפותחת.. מקווה שתמשיך להיות טובה! 13/12
11
6
7
2
9
3
1
4
10
(רק בזכות סטפני בלי סטפני זה היה מקבל פרצוף כועס ועוד יותר למטה בדירוג) 8
5
14

../images/Emo3.gif

*העונה ה 15 בנתיים גם נמצאת גבוה אצלי כי בנתיים היא אחלה עונה . ואת עונות 7,14,4 לא ראיתי משום מה (אני אשלים את החומר מבטיחה!) * 13 פשוט עונה מעולה!! *12 אחת הטובות *11 מה לעשות ? יצאו להם 3 עונות טובות
*10 (זה מתחיל להראות כמו ספירה לאחור?!) *6 (הגיע הזמן לגוון לא.?!) *9 עונה חביבה *1 *8 *3 *2 *5

ADAKI15

New member
זה בעיה

קצת בעיה לדרג את העונות כי בתאכלס קשה לדרג עונה שהיא ישנה לפני עונה חדשה כי ככל שהעונה יותר חדש כך האתגרים הם יותר מורכבים ויותר יפים ויש תפניות יותר גדולות שזה מעמיד את העונות הישנות כפשוטות בגלל זה העונות הכי טובות הם 12 ו-13 עונה 10 לא יפה לדעתי ששבט אחד פירק תשני זה יצר אתגרים גרועים בגלל חוסר שחקנים 8 נחמד למרות שהוא צפוי והשחקנים חוץ מרוב ואמבר הייו פשוט גרועים וסללו להם תדרך לניצחון וכל השאר לא ראיתי ואני לא מתכוון לראות כי זה מעפן לחזור אחורה לעונות ישנות עם אתגרים פשוטים...!

למעלה