חייב להגיד תודה

itaiash

New member
חייב להגיד תודה

למארגני הפורום הזה והמשתתפים בו. גיליתי את הפורום רק בקטע הרביעי (נדמה לי). לפני זה כתבתי כמה מילים ב-SHVOONG וזה לא היה נעים. כתבתי שלארמסטרונג מצטרף לא חסר גם מזל (או חוסר מזל של המתחרים) וכמעט שחטו אותי. מיד הבנתי שיש לי עסק עם חבורה של לקקני ארמסטרונג. אין לי בעיה עם כאלה, אבל כשכולם הם כאלה אז ברור שהחברה לא מבינים גדולים בטור ורק קוראים את השורה הראשונה בעיתון או משהו כזה , ואין מה לחפש שם. ואז גיליתי את הפורום הזה, שבאמת תענוג להיות בו. יש אוהדים לכל קבוצה כמעט. כיף לקרוא לא מעט מה שיש לאנשים להגיד. ואין לי בעיה עם אוהדי ארמסטרונג פה. בכל אופן תודה על פורום באמת ברמה. שנותן פייט לא רע אפילו לפורומים של יורוספורט ובי בי סי ובעצם כבר לא צריך אותם. גם האנשים שפעם ראשונה בטור מגלים עניין אמיתי ולא מבלבלים את המוח. אז לפני שכולכם פורצים בדמעות, להתראות ו Allez January Allez פרו אולריך

שלומנה

New member
בא לעזרה

לא כל יום אפשר למצוא באינטרנט פורוס ברמה גבוהה כל כך . הרמה המקצועית , האינטיליגנציה של המשתתפים , הרצון לדעת עוד , תרבות הדיבור , כל אלה הופכים את הפורוס הזה למבורך . שימו לב שבפורומים אחרים (כדורגל בעיקר) לא תמצאו דיונים מעניינים ועיניניים כמו פה . ברצוני להצטרף לתודה של itaiash ולחזק אותו כי סוף סוף אנחנו אוהדי הטור , שמחכים בקוצר רוח כל שנה לתחרות המדהימה הזו , לא לבד !! המשיכו כך ונקווה שבאולימפיאדה נזכה לראות פורום לשחייה ולאתלטיקה , הגיע הזמן שהספורט האיכותי יזכה ליחס טוב יותר . קדימה אולריך , קדימה פלפס , ואן הוגנבנד .... והלוואי שמקנינסה בקלה ישבור שיא עולם בריצות הארוכות . פרו TELECOM (אולריך)

למעלה