חייב להגיד....

קטרפי

New member
חייב להגיד....../images/Emo110.gif

אולי בגלל שאימא שלי ואח שלי מסתכלים עכשיו בשוק בשר בערוץ 2 (או בשם הרשמי שלו, מלכת היופי
) ולא מפסיקים לזרוק הערות על כמה שכולם יפות או לא. טוב סביר להניח שמי שרואה את זה, זה מה שהוא יעשה. רק דבר אחד, לפני שנייה נינט טייב הופיעה. עליה הם פשוט לא הפסיקו להגיד כמה היא שמנה ומכוערת וכול זה, ואימא שלי משום מה תמיד דואגת להזכיר את זה לכולם ולא רק הערב אלא מאז הפעם הראשונה שהיה אותה בנשנש נולד. אז מה, כבר הבננו שבמלכת היופי ובעולם הדוגמנות בכלל אוהבים בחורות גבוהות ואנורקסיות, השאלה מה זה אומר, שכולם חייבות להיות כאלה¿ למה הגענו למצב שכול פאקצה ששוקלת 40 קילו מחליטה שהיא צריכה דיאטה, וכשרואים ב
מישהי כמו נינט (שהיא לא בדיוק רזה אבל הייתי אומר שהיא ניראת בסדר גמור) היא ישר שמנה מדיי
ויש עוד המון בנות שאני מכיר שחושבות שהם שמנות, למרות שהם ממש לא, וזה פשוט צובט ב
שהם אומרות את זה. לאיפה התדרדרנו

לי זה כל הזמן צורם

שהתרבות המערבית סוגדת למראה אנורקטי ומורעב .. מה יפה בזה אני שואלת...???

Cobe1982

New member
יש בזה יופי, בעיני.

הנקודה היא שזה לא אומר שזה האידאל, ובטח לא דורש שבנות ירעיבו את עצמן למוות בשביל להיראות כמו שהן חושבות שמישהו אחר רוצה שהן ייראו... מי שטוב לה להיות שמנה- צריכה להיות שמנה. מי שטוב לה להיות רזה- שתהיה רזה. מה שחשוב זה להיות שלמים עם עצמנו, ולא לדפוק חשבון לאף אחד אחר. זה דבר מושך! זהו.

איך אתה יכול להגיד את זה?!

אחרי שאמרת שיש בזה יופי. ילדה בת 16 או אפילו פחות ששוקלת יותר מ55 קילו שאומרים לה "בעיניי רזה זה יפה" לא משנה אם תגיד לה אחר כך שזה רק בעיניך ושבעצם כל אחת צריכה להיות שלמה עם עצמה עדיין תרצה להרעיב את עצמה. וכשזה מה שאת חושבת בנערותך המחשבה נשארת איתך לכל החיים. לפני שכותבים משהו בפורום צריך להעמיד אותו במבחן המציאות- והינה המבחן: אם היית יכול לבחור בבחורה מקסימה אבל ששוקלת 80-100 קילו לבין מישהי שהיא לאו דווקא הטיפוס שלך אבל עם גיזרה מדהימה ודקה במי היית בוחר?

Piren

New member
אז?

קודם כל ודבר ראשון.. לא צריך להיות איכפת לה מה אחרים חושבים וזה בדיוק הנקודה שלו... צריך להיות לה איכפת רק איך שהיא נראית.. אם היא חושבת שלהיות גדולה זה יפה, אז שתהיה גדולה.. בחור\ה שמשנה את המראה שלו\ה רק בשביל לשמח אחרים? זה כבר בעייה שלו\ה ולא שלו.. את לא חושבת? מי אשם בזה.. החברה... או החלש\ת אופי שהולך\כת לפי כולם? בספק שאת בודקת אם כל מה שאת אומרת ישפיע ברמה מסויימת על מישהו אחר.. מבחינתך הרי.. אם את אומרת שלהיות הר של שומן (סורי על הביטוי.. זאת דוגמה) זה ממש יפה, אז מישהי בת 16 או אפילו פחות ששוקלת 40 קילו שאומרים לה "בעייני שומן זה יפה" לא משנה אם תגיד לה אחרי כך שזה רק בעיניך ושבעצם כל אחת צריכה להיות שלמה עם עצמה עדיין תרצה לפטם את עצמה. הבנת אותי? ובמי את היית בוחרת גברתי... בגברבר מקסים אבל מכוער (ברמה שממש לא מושכת אותך) או בבחור שהוא לאו דווקא הטיפוס שלך, אבל קוראים לו ג'וני דפ ? די עם הזיוני שכל.. אנשים הולכים עם מה שמוצא חן בעיניהם.. בין אם זה שמן\רזה נמוך\גבוה מכוער\יפה .. וכל היפות נפש הזאת היא סתם הגנה אנטי חברתית

Cobe1982

New member
ואם אנחנו כבר בשוונג...

אז חלאס עם התיפייפות הנפש הזאת...יורים פה הרבה מאד חצים בכיוון הלא נכון..נחמד שדואגים פה לאנורקסיות דווקא, אבל בארה"ב,למשל,כל אדם שני סובל מעודף משקל ברמות שמוגדרות כבעיה רפואית. מיליונים מתים בכל שנה,כי מישהו שיכנע אותם שזה בסדר,שמן זה יפה. אז הנה לכם מבזק חדשות:זה לא.זה לא בריא.זה לא טבעי.זה מעוות את תווי הפנים ואת קווי הגוף,ולכן,לעניות דעתי,זה גם לא יפה. אני לא מדבר על טימטום של "אוי, ליל הסדר מתקרב, אני בטח אעלה קילו וחצי... אה!יש לי רעיון!אני ארעיב את עצמי אח"כ במשך כל החג עד שהקילו וחצי האלה ייעלמו...!" לא,אני מדבר על "יש עלי עודף של 5 קילו-אז אני שמן.אבל במקום להילחם בזה,אני אתן לעצמי חופש אכילה. למה?כי שמן זה יפה!" זאת הטעות שממנה אנשים מגיעים להתקפי לב בגיל 35,סכרת,סרטן,בעיות אורתופדיות,ועוד מחלות מיותרות.כל עוד אנחנו סובלים מהשמנה-בואו נילחם בזה.אנורקסיה היא תופעת לוואי לא נעימה של התרופה.אבל המחלה הקטלנית היא ההשמנה.

TheWhiteTigris

New member
אמנם אני לא אוהב את מראה השמנה

אבל יש הרבה בנות שטוענות שהן שמנות כמו פרות, וזה מעצבן לשמוע אותן נונסטופ אומרות את זה. אה, והן בכלל נראות טוב מאוד, ויש להן גוף, לא רק עור ועצמות...

liontamer

New member
לא כולם ככה

לצערי הרב רוב האנשים היום אכן פיתחו איזושהו פטיש לכל האנורקסיה המגעילה הזאת בטלויזיה, עם כל הבחורות שרואים להן את הצלעות ושהן נראות כמו שלד מהלך שהצמידו לו זוג פ*מות. מה קרה לאהבה לנשיות? לקווים עדינים? לעגלגלות מסויימת? אישה צריכים להיות לה את הכימורים שלה, סוג מסויים של פרופורציה המקרה של נינט לדוג' לפי דעתי גם כשהיא הייתה בשיא העגלגליות שלה היא הייתה אחת הבחורות היותר סקסיות אצלינו במדינה. לעומת כל השלדים האלה בFTV... לאון בואי הבייתה בשפתיים אדומות

white star

New member
../images/Emo54.gif מסכים ../images/Emo45.gif

עם כל הכבוד, הבנות שם עשו לי חשק לקבוע להן תור לדיאטנית, כדי שיתחילו להשמין. כאילו מה יפה בזה?! אוקיי, אני מודה שגם פאקצות עם חולצת בטן שהשומן נשפך מגעיל, אבל גם הרזון הזה מגעיל. הגיע הזמן לחזור לגודל נורמלי

בשלולית

New member
אני חייבת להגיד שעודדתם אותי ../images/Emo3.gif

מלא זה יפה
איזה כייף! חחח.. סתם.. אני ממשיכה בדיאטה !! אני חושבת שאתם צודקים.. אגב.. וגם.. נינט באמת מהממת! אבל אין מה לעשות, בטלויזיה כולם צריכות להיות דקיקות!

למעלה