חייב להוציא את זה

קטרפי

New member
חייב להוציא את זה ../images/Emo110.gif

אני כותב את ההודעה הזאת בעקבות כמה דברים שקרו בזמן האחרון, אבל בעיקר אחרי שיחה שהייתה לי אתמול עם מישהי קרובה אליי שבמהלכה הבנתי באופן סופי - גברים הם באמת חרא של בני אדם, ולא חשוב כמה אני יתכחש לזה, זה יהיה נכון. יום אחד אחרי שאתם ניפגעות משמונתלפים גברים, אתם פוגשות את "האחד" שאתם בטוחות שהוא לא כמו כולם ואיתו זה יהיה שונה וכול זה, אבל במוקדם או במאוחר אתם מגלות שבעצם יש לו בדיוק את אותם הפאקים וכניראה שסתאם התפתיתם לחשוב שהוא אולי גבר אבל הוא לא חרא כמו כול השאר. כמה מאכזב כשמתברר שטעיתם בגדול. החתיכה היחידה שעוד נישארה חסרה לי
מה לעזאזל אתם מוצאות בנו

Piren

New member
יאללה

דוגרי.. לא מבין מה מוצאות בך. אז מעכשיו אתה מתכוון להתרחק מנשים כדי לא לפגוע בהן? קבל ח"ח על ההבנה המדהימה, בהצלחה בביצוע.

Zoharrr

New member
איזה בייב

תקשיב, אי אפשר איתכם ואי אפשר בלעדיכם
באמת שנפגעתי המון מגברים אפילו שאני ככה קטנטונת בעייני אנשים, וכל פעם אני אומרת לעצמי מחדש שאני לא אתאהב שוב ובלה בלה, זה לא עוזר....זה קורה מעצמו... ככה זה... פעם אחת לפניי האחרונה דיברתי עעם איזה ידיד שלי אמרתי לו:"אני?להתאהב?מפתום!!!יש לי כאלו חומות מסביב ללב שהבא שירצה אותי יצטרך להוכיח את עצמו" בסוף התאהבתי באותו ידיד....בלי שהוא ניסה..ונפגעתי שוב... עכשיו אני בתהליכים עדיין של להתגבר ולקום... לאסוף את הרסיסים... להתחיל מחדש... תבוא עוד אהבה, ואני עדיין מלאת תקווה שהיא תהיה אהבה ששוה את זה.לא אהבה כואבת... מה מוצאת בכם? אתם נהדרים. יש פאקים בייצור פה ושם אבל בבסה"כ אתם נהדרים.

כמעט25

New member
יאאא איזה מקסים אתה../images/Emo140.gif

וזו המסקנה שהגעת אליה בגיל 17..?... יפה! מה שנותר לך לעשות זה רק לנסות לשבור את הרצף..הסטטוס.. והטיפ הוא---לא משנה באיזה מערכת יחסים אתה נמצא (חברה,יזיזה,סטוץ), תמיד שמור על כנות וכבוד לזולת. איזה מאמי אתה...לא ייאמן!

Cobe Anan

New member
לא נעים לי לבשר לך, אבל...

זה לא קטע של גברים, זה קטע של בני אדם. גברים פוגעים בנשים, נשים פוגעות בגברים, נשים פוגעות בנשים, גברים בגברים. למה? כי תמיד, אבל תמיד, עם כל הכבוד והאהבה והנאמנות, בכל סוג של קשר תגיע דילמה לאחד הצדדים- וכל בחירה עלולה לפגוע במישהו אחר. גם חברים פגעו בי, גם ידידות, וגם אני פגעתי באחרים. רוצה לא לפגוע באף אחד? תעבור לגור במנזר על ההימלאיה. בעצם גם זה יפגע בחברים שיצטרכו אותך, וירגישו שברחת מהם.. אז פשוט, אם פגעת.. תהייה בנאדם. תתנצל, תפצה. אולי בני אדם יודעים לפגוע ולהעלב, אבל אנחנו יודעים גם לבקש מחילה ולסלוח..

Cobe Anan

New member
אז בהתאם לזה...

...תפסיק להיות ברוגז עם קופיפו, לפני שגם לו יופיעו סימני נשיכה מסביב לכיפה! אוהב, קוב. *אולי שוורים לא יכולים לשכוח, אבל שוורים בהחלט מסוגלים לסלוח!*

כמעט25

New member
אמת ויציב! קובי? איזה ספר אתה קורא?

פתאום יוצאות לך פנינים מהפה.... לא ברור

Cobe Anan

New member
אהה, הבנתי...

אני קורא את `החטא ועונשו` ואת בלייזר מאי 2005 במקביל..

קטרפי

New member
צ`מע.... ../images/Emo110.gif

תכלס אתה צודק, אני לא אומר שכול הנשים מושלמות ורק אנחנו יצאנו זבל. אבל אני לא ממש יכול לפרט יותר מזה בקשר למה שבעקבותיו כתבתי את ההודעה הזאת, ותכלס זה גם לא היה מעניין אותכם.

Cobe Anan

New member
לא נעים לי לבשר לך, אבל...

זה לא קטע של גברים, זה קטע של בני אדם. גברים פוגעים בנשים, נשים פוגעות בגברים, נשים פוגעות בנשים, גברים בגברים. למה? כי תמיד, אבל תמיד, עם כל הכבוד והאהבה והנאמנות, בכל סוג של קשר תגיע דילמה לאחד הצדדים- וכל בחירה עלולה לפגוע במישהו אחר. גם חברים פגעו בי, גם ידידות, וגם אני פגעתי באחרים. רוצה לא לפגוע באף אחד? תעבור לגור במנזר על ההימלאיה. בעצם גם זה יפגע בחברים שיצטרכו אותך, וירגישו שברחת מהם.. אז פשוט, אם פגעת.. תהייה בנאדם. תתנצל, תפצה. אולי בני אדם יודעים לפגוע ולהעלב, אבל אנחנו יודעים גם לבקש מחילה ולסלוח..

אביב2000

New member
דעתך - מותר לך

אבל זה לא אומר שזה נכון, או שמישהו מסכים איתך. תמשיך להשאיר את זה בין 4 קירות חדרך!!!

למעלה