חייב להוציא מהבטן ההשתתפות בהתנתקות

E M S

New member
חייב להוציא מהבטן ההשתתפות בהתנתקות

ביום שלישי האחרון נאמר לנו בשעה 15:00 אחרי הצהריים בשעה 19:00 כולם אחרי האוכל אתם מוקפצים לנווה דקלים לפינוי אני שמתפקד כחובש בהתנתקות ומקומי לא בפלוגות אלא בחפ"ק החטיבתי משמש שם כחמ"ל רפואי ירדתי לפינוי בית הכנסת הגדול בנווה דקלים ובמשך היום לכמה שעות לראות את הבתים והשכונות. התמונות של אבא ובנו הבכור מחזיקים סידור תפילה עטופים בתלית ותפילין לא יוצאים לי מהראש אני שהייתי ועדיין מתומכי ההתנתקות נשברתי לרסיסים לראות את חבריי מוציאים את היהודים מבית הכנסת ומבתיהם נשבר לי הלב עוד שכשטיפלתי בנערה שקיבלה אתקף אסטמה קראו לי נצי ורק רציתי לעזור לי כאשר הייתי בתוך בית הכנסת נשברתי בכיתי ירדו לי דמעות אני אחרי הכל יהודי כמוהם שממלא את החלטת הממשלה התמונות של הילדים והילדות הגברים והנשים שבוכים כאשר הם מתפנים מבית הכנסת חלקם מחובקים עם חיילים חלקם מורמים על ידי החיילים נצרבו לי בזיכרון לעולמי עד התמונה של השוטרת שבכתה וישבה בצד ברחבה שבין שני בתי הכנסת הספרדי והאשכנזי יחחרט לי בראש לעולמי עד המעשה שקורה כשיו הוא היסטורי אבל קשה נפשית הרבה יותר מפיזית לחיילים ולשוטרים שעושים זאת. במהלך פינוי בית הכנסת כשטיפלתי במישהו הוא פנה אליי ואמר לי אפשר לחבק אותך זה שבר אותי לרסיסים ולא יכולתי להחזיק את עצמי עוד ובכיתי יחד איתו אנחנו שהגענו לפנות שם את אחינו מבתיהם להוציא אותם מבית הנכסת היה קשה ויישאר חקוק בזכרוני לעד. המשימה שקיבלנו היא המשימה הכי קשה שקילבתי ואני מאמין שאקבל עד סוף שירותי הצבאי למרות שהינני לוחם בצנחנים.. אני שבור לרסיסים אני יושב בבית ויורדות לי דמעות שאני חושב על זה התמונות רצות לי בראש כואב היה לי לראות את ספר התורה יוצא מבית הכנסת לראות את ארון הקודש פתוח בפעם האחרונה שם אני אדם מאמין אבל לא דתי והיה לי קשה היה לי חשוב להוציא את זה מהבטן

bios

New member
משתתף בכאב שלך ../images/Emo7.gif

מקווה שתתגבר על זה במהרה, אם כי הזכרונות תמיד יישארו. האם נותנים למי מכם שצריך תמיכה נפשית? בתור אזרח אני מצדיע לך על האיפוק והרגישות, ועל כך שבצעת את המשימה למרות הקושי. בלי אנשים כמוך, המדינה הייתה מתפרקת. אולי יעזור לך אם אני אזכיר לך שאת הפצעים בלבבות של אנשים אפשר לרפא עם הזמן, אבל את החיילים שנהרגו והיו נהרגים בשביל להגן על מקומות מבודדים שממילא התכוונו לוותר עליהם מתישהו לא היה אפשר להחזיר.

eretzisroel

New member
אם אתה כל כך דואג לחיילים שנהרגו

איפה היית מתי שפרס וביילין הקימו את רשות הטרור, מסרו להם נשק, והעבירו להם כספים לרכוש עוד נשק? למה לא חשבת אז שחיילים יכולים למות מזה? ואתה חושב שהחיילים ששומרים עכשיו ישתחררו לבית? הפיגועים ימשיכו להתגבר ואותם חיילים יחזרו לעזה מצויידת עם הרבה יותר נשק.

bios

New member
מאיפה אתה יודע איפה הייתי?

(אישית, הייתי בן 13). ולעניין השאלה שלך - אם אוסלו הייתה טעות, זה לא אומר שצריך לעשות טעויות נוספות. רוב מכריע של העם מסכים לפנות את ההתנחלויות המבודדות בהסכם. להחזיק חיילים שישמרו על המקומות האלה בינתיים בתור קלף מיקוח זה זילות של חיי אדם. וחבל גם כמובן על החיים של התושבים שם. ולגבי העתיד - אתה יכול לראות מה קורה בגבול לבנון - אמנם אין שם שקט מוחלט, אבל גם שם החלטנו שאנחנו לא מוכנים לחכות עד שהערבים יעשו אותנו הסכם בשביל לקבוע את הגבול הרצוי לנו וצמצמנו כמעט לגמרי את האבדות. תחשוב על כל המשפחות השכולות שנחסכו מאז. כל אחת היא עולם ומלואו.

eli3320

New member
אוהבים אותך!../images/Emo140.gif

בתור דתי שנגד ההתנתקות- אני אומר לך שאני אוהב אותך ואת כל שאר החיילים! כולנו אחים ואסור לנו לשכוח את זה בימים קשים אלו. אני מרחם על החיילים המסכנים שהיו צריכים לעשות כזה דבר שמבחינתי הוא פשע, ואני לא כועס עליכם- אני כועס על המדינה ועל אריאל שרון! אני מקווה שכולנו נצליח לעבור את התקופה הזאת מחוזקים יותר ממה שהיינו- ושכבר לא תיהיה סתם שנאת חינם, אלא כיבוד הדעה של האחר! אני מאחל לך בכל ליבי רק טוב!

רק הרשה לי לומר לך

שלראות אתכם בימים אלו בהחלט החזיר לי אל האמון בצה"ל והכבוד אליו ואני מלא הערכה לחיילים שעומדים במשימה בצורה כל כך איתנה.
יישר כוח לך ולכל חבריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GD5

New member
וכשצה"ל

יוצא למבצע בשטחים כמו לדוגמה "חומת מגן" אז הוא בטח מאבד את האמון שלך נכון? אז הוא מבצע פשע מלחמה נכון?

אז אולי תסביר את זה

"וכשצה"ל יוצא למבצע בשטחים כמו לדוגמה "חומת מגן" אז הוא בטח מאבד את האמון שלך נכון? אז הוא מבצע פשע מלחמה נכון?" איפה ראית אותי אומר את זה?

Scarlight

New member
איך הוא ציטט אותך?

הוא שאל אם זה נכון, הוא לא קבע עובדה.

למעלה