חייב להוציא עצבים..

m o r t a l z

New member
חייב להוציא עצבים..

פרסמתי בלוח יד 2 מסך CRT למכירה.. קיצר התקשר אלי איזה איגור אחד ורצה לבוא לראות את המסך.. אמרתי תפדל.. הוא הגיע עם איזה תוכנה מקצועית וסיפר שהוא מקצוען בתחום ורוצה מסך שיראה את הצבעים בצורה מושלמת כי הוא משתמש בזה לעריכת תמונות... סבבה נתתי לו -שעה- לבדוק את המסך מכל הכיוונים בכל הרזולוציות עם התוכנה שלו, בין היתר הוא העיר הערות על המסך אבל סה"כ נראה שהיה מרוצה ממנו. התמקחנו קצת על המחיר והוא יצא מביתי כשברשותו מסך חדש-בן שלוש שנים. כולם מרוצים. היום החוצפן מתקשר אלי ומודיע לי שהמסך לא תקין.. אני שואל למה לא תקין? הוא אומר לי "יש לו נטיה לסגול", חשוב להגיד שאת ההערה הזאת הוא כבר אמר בביתי! ולכן היה מודע ל"פאק" הזה במסך לפני שקנה אותו! הוא מסביר לי שהוא כבר כמה ימים "משחק" ובודק את המסך והוא לא מצא לזה פיתרון אפילו שבתחילה הוא "חשב שזה עניין של דרייבר". הסברתי לו שאני לא חנות, אני לא מקבל החזרים ובטח שלא על דברים שהיו ידועים לו לפני הקניה ובקיצור אמרתי לו שילך לחפש (אבל בנימוס). האידיוט הודיע לי ש"אתה עבדת עלי ואני לא אעזוב אותך" אמרתי לו שבמצב כזה אני אזמין לו משטרה. סעמק עם הרוסים האלה. אידיוט.

G COP

New member
"אני לא אעזוב אותך" עלק..

הוא נראה לך בנאדם הגיוני שאפשר לדבר איתו? או שאיזה אחד עם פוזה של עבריין? אם ככה אולי כדי באמת שתערב משטרה.. רק קח בחשבון שזה כאב ראש אחד גדול...

m o r t a l z

New member
לא יודע..

הוא נראה לי בן אדם דיי מכובד ולא איזה עבריין.. אבל לך תדע, כשאתה חושב שהפסדת כסף ושעבדו עליך העצבים בטח משתוללים.. חסר לו שהוא מופיע פה.

G COP

New member
אה.. אם הוא בנאדם מכובד

מקסימום תחטוף תביעה, או איזה כתבת-תחקיר חושפנית בכלבוטק...

אזרח111

New member
תגיד לו ...

שאם הוא כזה קפדן, שיילך לקנות מסך חדש עם אחריות.

למעלה