חייב להשמין!

חייב להשמין!

שלום לכולם! אני רוצה להוסיף למשקלי משהו כמו 7 ק"ג. (אני שוקל 1.84/60) אני שסוע די מהר והבעיה המרכזית היא שחילוף החומרים שלי מאוד מהיר.... לקחתי בשבועיים האחרונים את תוסף המזון "אנשור" אבל מסתבר שהוא לא עוזר לי ואחרי שבועיים שכל יום שתיתי אחד ואפילו מס' ימים שניים ביום-ולא עליתי אפילו לא קילו אחד. מישהו יודע על איזשהו משהו שיכול לגרום לי להשמין? אני רק אציין שאני לא שותה כדורים ככה שעל זה נוותר אבל אני יודע שיש כל מיני אבקות ודברים כאלה (מחירים בשמיים אה?) אודה מאוד לעזרתכם!

עלית משקל

יש צורך לקבל ייעוץ תזונתי מקצועי שמתחשב בסדר היום שלך ע"מ לעזור לך לעלות במשקל. יש לציין שלעלות במשקל (לאנשים רזים כמוך) קשה מאד. יש צורך בתוכנית מאד מסודרת ומוקפדת לכך. לא מספיק לשתות אנשור. בהצלחה

אין אבל המלצה על אבקות או משהו?

חצי מהתשובות שלכם כאן זה ללכת וקבל ייעוץ פרטי. זה לא כזה עוזר אתם יודעים-זה אני גם יודע לבד. אני לא מצפה שתתנו כאן טיפול אבל לפחות כמה המלצות. חבל :( זו מטרץ הפורום

eddvedd

New member
תראה

גם אחי הצעיר סבל מאותה בעיה- הוא היה רזה בצורה חולנית במשך כל חייו. וכשהוא רצה להשמין, נתנו לו אבקות שמנות להכנת שייקים כבדים למיניהם שאמורים לעזור לו להעלות במשקל, ותפריט. השייקים כמעט [ואולי בכלל] לא עזרו לו לעומת התפריט המותאם אישית. כך שלתלות את תקוותיך ב"אבקות קסם" למיניהן לא יעזור, אני חושבת [וחוששת]. אם אתה רוצה שינוי דראסטי- אתה תיאלץ ללכת לרופא להתאמת תפריט אישי. כאן לא יכולים לתת לך את זה :\

flying pizi

New member
אני בהחלט מסכימה עם קודמי...

יש לך זכות לביקור חינם אצל תזונאית פעם ב6 שבועות אם אני לא טועה, נצל את זה. בכל מקרה אני מסכימה גם כן שין אבקת קסם שתעזור לך. אתה צריך פשוט לאכול יותר, ובצורה מסודרת, להוסיף עוד כמה מוצרי בשר וחלב לתפריט היומי שלך,פירות וירקות, והכל באופן מסודר והדרגתי, אל תעמיס יותר מידי בבת אחת על הגוף שלך!

למעלה