חייב לכולכם את התרשמות מהמופע...

roky23

New member
חייב לכולכם את התרשמות מהמופע...

היי ... מי שמכיר אותי בודאי זוכר שאני בעבר הייתי כותב ביקורת נוקבת על הקאמבק של דנה. אני מוכרח לציין שלאחרונה יוצא לי לכתוב רק דברים טובים!!! כל ההמלצות וחלקן גם של החברים כאן מומשו.. ויש לזה השפעה לאין ערוך על איכות הקאמבק. ועכשיו עיניינית: 1. ההחלטה לשיר בלייב היא מאוד מאוד נכונה ומאוד מתאימה לעידן הכוכב נולדי הזה. להבדיל מבעבר דנה עושה כאן בפעם השנייה או השלישית בטלוויזיה משהו שהיא בדרך כלל לא נהגה לעשות וזה מצויין כי זה הופך אותה לזמרת קודם כל לפני כל כובע אחר !!! דנה אם את רואה , כל הכבוד!! 2. ההחלטה לשלב את התזמורת בשיר הזה ע ו ד יותר מעלה את קרנו ומעלה את יוקרת ההופעה. בהחלט ציון לשבח!!! 3. סה"כ ההופעה היתה נהדרת. אני קורא כאן כמה הערות על התבלבלה במילים או הקול לא מה שהיה.. ואני אומר.. זה לא היה מורגש וזה מה שיפה בשיר לייב שהוא שונה קצת מגרסת הרדיו. זה נסלח וזה אולי גם .. מעניין יותר.?? תחשבו על זה. 4. התלבושת - זה לא התחום שלי. אבל כל עוד לא פומפוזי או זנותי... מבחינתי זה מצויין. 5. מילה אישית לדנה, אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה עם האלבום הקרוב. כולנו כאן מרגישים שיש השקעה והמון מחשבה על כל צעד. התחרות בימינו היא קשה מאוד ודורשת עוד יותר כוח מבעבר, ואם את עושה את זה - אז סימן שאת מתאמצת מא-אוד ולכן קבלי את הערכתי העמוקה. אז שיהיה לכו-לנו ולבייבי שלומי ולבייבי דניאל בהצלחה... בהצלחה לדנה! כי הפעם באמת מגיע לך...

למעלה