חייב למצוא את זה (חצי שנה אני מחפש)

• פותח הנושא apoo
  • פורסם בתאריך

apoo

New member
חייב למצוא את זה (חצי שנה אני מחפש)

חברים יקרים, אני מחפש תרגום לשיר מקסים ששמעתי אותו ויש לי אותו בשתי גירסאות לפי הTITLE של השיר קוראים לו KALI TUXI (חחח יותר נכון לפי השם של הקובץ :) ) יש לי את זה בגרסא של קזנצידיס ובגירסא של זמר בשם דיוניסו משהו... אני חדש בתחום, תמיד שמעתי בבית והכרתי שירים אין ספור, טז החלטתי שאני לוקח את זה שלב אחד קדימה ובאמת מתרגם את השירים עד כה תירגמתי לעברית צחה 7 שירים בעזרת טרנסקריפציות בכתב לטיני רגיל וחוצמזה אני אוכל ללמוד עוד שפה (אני יודע כבר 5) אז אין בעיה כי היא יפה כל כך אני לוקח לחנים של השירים הללו ומדמיין את האודיסאה בהקסומטר האלו שזה מקסים, עכשיו אליכם הגעתי דרך חבר שאמר שאתם מופלאים בידע שלכם אז אני ממש ממש אשמח אם תוכלו להפנות אותי לLYRIC של השיר ואו תרגום שלו לאנגלית/עברית/רוסית/ערבית תודה מראש, נמרוד.

F a d i

New member
קודם כל ברוך הבא לפורומינו

נשמח לראותך פעיל ואצה בהחלט מוזמן להביא כאן את תרגומיך במאמרים שלנו תמצא שלוש גירסאות תרגום לשיר הזה-אני מביא לך לינק לתרגום שלי שכן הוא כולל בתוכו גם תמליל באנגלויוונית (יוונית באותיות אנגליות) אגב,השיר (ואני מקווה שקעתי לבקשתך ואם לא נחפש שוב) בוצע במקור ע"י מנוליס אנגלופולוס ונכתב ע"י אפוסטולוס קאלדאראס תהנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=581&a=67614&c=6532&sc=1670&ssc=0

למעלה