חייב למצוא שיר!!!

פיתה16

New member
חייב למצוא שיר!!!

בסוף (כתוביות סיום) ובאמצע של פרק 34 יש שיר שאני חייב למצוא...תודה על העזרה....:)

פיתה16

New member
לא אין מילים..

אני לא הבנתי כלום מהשיר...אם תרא תסוף של פרק 34 אז תראה איזה שיר..ממש תודה בכל מקרה=]

אני בת ../images/Emo70.gif

ולצערי אני לא יכולה לעזור לך אבל אולי מישהו מהפורום יכול

blue skies

New member
מצטרפת לבקשה למציאת השיר

השיר הוא שיר שקט הוא התחיל בערך אחרי שעומר דיבר עם רפאל כשרואים את תמר מתעוררת הכמה מילים שהצלחתי לקלוט הם: at night i close my eyes and flowers sky... i rolled the street and smokkey.... to look for you, to look for you יכול להיות שאני טועה במילים או ששמעתי מילה לא נכונה אשמח גם לעזרה

את יכולה להיות יותר ספציפית.. ../images/Emo9.gif

כלומר, מי שר את השיר? זמר או זמרת. המילים לשיר: תנסי לזכור לפחות 2 שורות כי לבינתיים לא מצאתי שום דבר

blue skies

New member
אמממ...

לדעתי זה זמר סגנון אקוסטי אולי גאזי? המילים שכתבתי זה מה שאני זוכרת נסיתי גם למצוא בגוגל אבל כל מה שהגעתי אליו היו שירי מטאל כבדים שממש לא נשמעו כמו השיר שהיה בחצויה בפרק 34 ואם כבר אני כותבת לך אפשר לנסות עוד שאלה לגבי פרק 36? היה גם שם שיר שלא הצלחתיל מצוא גבר מבצע אותו שיר רוק שקט כמה מילים שהצלחתי לקלוט: DONT BE AFRAID, TIRED YOU ARE SO TIRED, BUT WE ALMOST THERE. HOLD MY HAND DONT LET ME GO ROUND AND ROUND השיר נגן בפרק 36 כאשר תמר נכנסה לחדר של אמנון בבית הספר וראתה את זוהר על הלפטופ תודה על הניסיון לעזור
אני מנסה גם למצוא אולי אתר באינטנרט שמראה איזה מוזיקה השתמשו בסדרה אבל אני לא מצליחה

למעלה