חייב לנסות את זה, תוכלו לעזור?

חייב לנסות את זה, תוכלו לעזור? ../images/Emo51.gif

ממש התלהבתי מהניסויים שבסרטונים הבאים (חלקכם בטח כבר מכירים) - 1. הדגמה ראשונה. 2. הדגמה שנייה. 3. הדגמה שלישית. בעזרת איזה גז זה מבוצע? האם זה אפשרי עם גז בישול רגיל? האם הוא כבד מהאוויר? איפה אפשר להשיג גז כזה בכמות קטנה עבור הניסוי? אם אני ממלא שקית אשפה גדולה בגז כזה קושר את השקית היטב ומשאיר את הקשר כלפי מעלה יש סיכוי שאוכל לשמור ככה את הגז בשקית במשך כמה ימים בלי שהוא יברח החוצה? אשמח לקבל עזרה ועיצות בנושא כי מאד בא לי לנסות את זה!
תודה מראש.

חברה איפה אפשר להשיג את זה? ../images/Emo179.gif

אחלה תודה על הלינק, גם אני אתמול הבנתי מהתגובות ב YouTube שזה הגז הזה ( "Sulfur hexafluoride" ). אבל מה שהרבה יותר מעניין אותי זה איפה משיגים את הגז הזה
האם יש מקום או מקומות בארץ שאוכל להיכנס ולבקש שימלאו לי מיכל קטן בגז הזה? (בלחץ אטמוספרי בלי דחיסה) איפה משתמשים בזה בדרך כלל? אולי במפעלים לאלקטרוניקה? אם אני ממלא שקית בגז הזה וכמו שאמרתי קודם שומר שהקשר ישאר למעלה (הגז שואף לרדת למטה) האם אוכל לשמור את הגז ככה במשך שבוע בלי שהוא יברח לי מהשקית עד ההדגמה? אני חייב לנסות את זה......

חברה...............

אני עדיין ממתין לתשובה..... דרך אגב הסימון הכימי של הגז הזה הוא - SF6 אם זה עוזר למישהו........ תודה.

למעלה