חייב לספר את זה :)

ShiVeee

New member
חייב לספר את זה :)

קודם התעוררתי מחלום רחב ביותר אבל זה לא חשוב... מה שכן חשוב זה שבסופו אני נמצא באיזור תעשייתי (...?) והיתה שם לביאה ענקית שכלואה בין גדרות גבוהות...(בתחום חניית המוניות) אז התגרתי בה.. היא קפצה מעל הגדרות והתחילה לרדוף אחריי...!!! ואני רץ ורץ והיא מחוממת עליי !! איכשהו באמצע הריצה אני קולט שאני חולם.. שזה חלום ועוצר ומתחיל לרוץ לכיוון ההפוך! והלביאה קופצת עליי , ואני עדיין זוכר את מבנה הלסתות שלה :) יש למישהו מה לומר בנושא? קרה כאן משהו שניתן לפירוש? או שזה סתם קרה בגלל שראיתי היום דני שחור ענק שנראה כמו שד מקורנן רעב במיוחד...?

אני חושבת שזה הזמן להוריד את

השאמאניזם משם הפורום, כי בקושי יש כאן שאמנים. ובנוגע להודעה שלך - עדיף שתשאל בפורום חלומות. אבל אם יש כאן שאמאנים, בטח מישהו כבר יספר לך על משמעות הלביאה בחלום.

ShiVeee

New member
....

סתם רציתי לפתוח בדיון... וגם שאף פעם... כמעט , לא יצא לי לזכור מה אני חולם... מה עוד שהתקרית עם הלביאה היתה כמעט ניפרדת מהחלום עצמו... עוד סיבה.. שאני לא פניתי לפורום חלומות זה בגלל שאני יותר מתחבר לפורום הזה ... הרי אין מצב שחיות וחלומות שייכים רק לתחום השאמאניזם נכון? הלביאה לא מפרשת שום מצוקה או תפנית או רצון אצלי (סתם צחקתי בקשר לדני הגדול...) והעובדה שקלטתי שאני בתוך חלום גם אומרת משהו.... לא? טרה, אם את קוראת את זה ... תעזרי לי?

למעלה