חייב לספר לכם משווווווו

GUR gg

New member
חייב לספר לכם משווווווו

בטח זה קרה גם לכאני ככה שוכבה במיטה על הגב ככה ויש חושך בבית אני כזה מנסה להירדם ונהיה מסטול מעייפות כזה וסתם מתחיל לדמיין דברים לחשוב על דברים ומרוב שהייתי מסטול התחלתי לדמיין שאני פותח את העיינים ורואה דמות זוהרת וממש דימיינתי את זה טוב כי ראיתי את החדר ואני הייתי חצי ער חצי מסטול כזה ואז ישר פקחתי את העיינים כי זה הבהיל אותי ושפתחתי אותם ישר מהר העיינים בכלל הסתכלו לכיוון אחר יעני שדימיינתי הם הסתכלו ישר ושפקחתי מהר הכם היו שמאלה. ואז כל היום חשבתי על זה אם זה היה אמיתי או לא יעני למה שסתם אני ידמיין כזה דבר מקווה שהבנתם משו מזה אבל היתי חייב לשתף מישו

a e q u i t a s

New member
תגיד למה בפורום תזונה וחדרי כושר

תגיד למה בפורום תזונה וחדרי כושר חוסמים אותך (שאלת המיליון דולר בפורום תזונה
)

אממ... אתה על סמים?../images/Emo6.gif

כי לפי מה שספרתי אתה חזרת על המילה "מסטול" 3 פעמים! חחחחחחחחחחחח...... צוחקת.....

xact

New member
מדובר בתופעת שינה כזאת...

לפי דעתי מדובר בתופעה כזאת, לא יודע איך קוראים לה, אבל ראיתי תוכנית על זה באחד מערוצי המדע, וזה גם קורא לי המון. לי למשל, כשאני ממש עייף, אבל אני מתכוון ממש ממש עייף, במצב שאני מנסה למשוך את עצמי ער בכוח (מול המחשב למשל) ואני מתחיל כבר לנקר. אני הולך לישון, ומרוב עייפות, אני לא מצליח להרדם כמו שצריך, אלא אני נכנס למצב כזה של בין עירנות לשינה. אני יש מצבים שאני עם עיניים פתוחות, אני רואה ושומע מה קורה סביבי, אבל כל הגוף שלי רדום, ואני לא מצליח להזיז אותו. את הידיים והרגליים למשל. זאת הרגשה מציקה כזאת של שיתוק. הדרך היחידה שלי להתעורר מזה זה לסובב את הראש בתנועה חדה, ואז אני מתעורר במן סחרחורת כזאת, ואני צריך להתאמץ כדי להשאר ער ולא להשאב לזה שוב. זה קורה לי ככה כמה פעמים, עד שאני חייב לשבת רגע במיטה או לקום רגע, כדי שאני אצליח להרדם כמו שצריך. לפעמים אחרי שזה קורה, אם אני מסתכל למעלה, אני ממש רואה על מיני עצמים שמרחפים מעלי לכמה שניות ואז נעלמים. יש מצבים אחרים שאני כאילו חולם, אבל אני מרגיש ער, ואני ממש יכול לעשות מה שאני רוצה בחלום, שזה די נחמד. יש עוד קטע, שאני גם מגיע למצב כזה של עייפות, נגיד אני מול המחשב, ומתחיל לנקר מרוב עייפות, אז יש לי כל מיני כמו פלאשבקים של חלקיק שנייה שאני שומע בהם חלק ממשפט שמישהו אומר נגיד, ומתעורר, ואחר כך, שאני הולך לישון, אני עוצם עיניים, ומתחיל לשמוע כל מיני דיבורים כאלה שרצים לי בראש בלי שליטה שלי. לפעמים זה גם מלווה בלחץ כזה על האוזניים. בטח זה נשמע מטורף, ושאני פסיכי, אבל זה קורה.

a e q u i t a s

New member
לא משוגע....גם לי זה קורה לפעמיים

זה משהו שקורה בזמן שכאילו ישנים אבל לא בדיוק...

royassis

New member
נשמע מפחיד

אני לפעמים לפני שאני הולך לישון שומע כמו זמזום בראש שלי ... כאילו תקוע לי שם משהו. זה יכול להיות ניראה לי איזה מכשיר חשמל מהשכנים או משהו או איזה מנורה איפשהו אבל אני לא אף פעם לא בטוח מאיפה הרעש בא, זה גם מפחיד אותי לפעמים.

Majestic12

New member
כל התופעות המוזכרות...

כל התופעות המוזכרות הן תופעות טבעיות, שיש להן הסבר מלא מבחינה ביוכימית, וביולוגית. הכל כולל תחושת השיתוק תוך כדי שינה, שמיעת הזמזום, שמיעת קולות וראיית עצמים מרחפים - הכל טבעי מוכר...אין פה שום דבר מוזר ו/או יוצא דופן.

למעלה