חייב לפרוק את זה...

TheWhiteTigris

New member
חייב לפרוק את זה...

נמאס לי!!
מלא בנות יפות באונ' - וראבק אני מתבייש להתחיל איתן! אני יודע: "מי שמתבייש - מתייבש" וכו'. אבל זה לא פותר ת'עובדה שאני פשוט לא יודע איך להתחיל עם בנות וכל פעם מפשל מחדש!! נ.ב אורי היחיד שמכיר אותי כאן ובאונ'... עשה טובה בן אדם, שזה ישאר רק כאן בפורום...

לי יש שיטה..

הרי ידוע שבנות הן סקרניות ברמה.. אז לדוגמא זאת באוטובוס ראיתי בפעם שעברה שהיא קראה מאיזה מחברת על שיניים וסתימות שיניים ודברים כאלה.. אז אחרי שהערתי אותה שאלתי אותה אם היא סייעת.. והיא התפלאה איך אני יודע.. ומשם התגלגלה השיחה.. אם אני מתחיל עם מישהיא זה הרבה פעמים כשאני אומר לה משהו שאומר ששמתי לב אליה וזה בטח מחמיא לה.. כמו שזאת לדוגמא שמתי לב למחברת שהיא קראה ממנה.. זה כמעט תמיד מגרה את יצר הסקרנות שלהן ואז הן גם שמות לב אלי יותר.. בלי מודיעין טוב לא יוצאים לקרב..

llika

New member
אתה מאוד תמציתי ...../images/Emo152.gif

תצטרך לפרט מעט יותר , למשל ..תאר סיטואציה כזו , כמה זמן מרגע המפגש עד שאתה מבקש את מס' הטלפון ובאיזו צורה ( ? ) מי זה דל פיירו ?

הממ דל פיירו האמיתי...? או אני..חח

האמיתי הוא שחקן כדורגל מנבחרת איטליה וקבוצת הכדורגל המפוארת האגדית והטובה ביותר כיום בעולם.. יובנטוס.. מספר חולצתו 10.. כמו של פלה ומראדונה.. קיצר אני סתם חיקוי.. למרות שבימי הולדת יש בינינו הפרש יום בלבד..

pain is MY love

New member
../images/Emo2.gif

לא לדעת מי זה דל פיירו?!?!?! חור בהשכלה! האיטלקי הכי סקסי בעולם הכדורגל!

TheWhiteTigris

New member
בואי נגיד את זה כך...

אני יכול לדבר עם מישהי ככה סתם (טוב לא תמיד אבל לפעמים). אבל זה איכשהו לא מגיע לשלב של הטלפון. או שאם כבר אז אני פשוט שואל: "אולי נמשיך את זה בטלפון כי אני צריך לזוז" (איך אפשר לבקש טלפון בצורה אחרת מאשר להגיד שאני מתכוון לטלפון?)

Cobe Anan

New member
פשוט תחשוב על זה ככה..

בין טלפון לסקס קיים מרחק עצום. שיהיה לך תקוע בראש, שלבקש טלפון זאת לא חדירה למרחב האינטימי של הבחורה. תתנהג כרגיל, וזה לא ייראה מאיים או ישיר מדי. תחשוב על זה שאת שלב הפתיחה כבר עברת, אז אתה בכיוון הנכון:) רק חכה, אם לבקש טלפון זה מביך, חכה חכה איזה קטע יהיה בשלב הדילמה אם-לנשק-או-לא-לנשק-אותה-עכשיו... זה כבר קטע מביך...! אבל בינתיים אתה בסדר, פשוט תתייחס אל כל בחורה כאל ידידה כל עוד לא הוכח אחרת. תאמין לי, זה עובד. עליך, לא עליהן. אבל שוב- הן אלה שבסדר, אתה זה שצריך להשתחרר.. זהו. אגב- עוד נקודה למחשבה: כרגע אתה לבד, נכון? אם תיקח טלפון, יש לך סיכוי, עד כאן אתה איתי? עכשיו, תהיה הכי ישיר בעולם, אולי תקבל ואולי לא- אבל במקרה הכי גרוע, תישאר בלי חברה. ואיזה קטע- גם אם לא תבקש טלפון- תישאר בלי. אז ממה יש לנו לפחד???

TheWhiteTigris

New member
לא מדויק.

מבחינתי הקטע של ההתחלה (הטלפון, שזה בעצם הבהרה שאני מעוניין בה) הוא הקשה. אחר כך הדייט הראשון. אם הלך טוב - לא בעיה הנשיקה. אם לא הלך טוב - במילא לא תראה אותה אז אין מה לצפות לנשיקה...

פשוט תעז, ולא תתייבש ../images/Emo3.gif

אם מדובר בבנות מהאוניברסיטה, תשאל מה הן לומדות, מה הן חושבות על המוסד בו אתם לומדים. אם אתה רואה בחורה שנראית לך אחלה ואתה מעוניין בה, תנסה ליצור איתה סיטואציה משותפת, תתקרב אליה, תשאל שאלה, תבקש עזרה במשהו, תציע עזרה...

מיטללל

New member
מוזר שאתה מעלה את זה

אני בדיוק קוראת ראיון שערכו עם אלון מזרחי
... למד, קרא, החכם, הצלח. שאלה: אני ביישן מאוד ולא יודע מה להגיד לבחורות. מה לעשות
תשובה
לא צריך להיות ביישן. צריך להיות אמיץ.
אם אתה רואה בחורה יפה בבית קפה, אז תקום כמו גבר
ותגיד לה: "ערב טוב, שמי אלון,
הסתכלתי אליך מספר דקות ואת מאוד מוצאת חן בעיניי. רוצה להצטרף אליי?"
שהייתי רווק עשיתי את זה ונעיניתי בחיוב.
כשהפנייה שלך מכובדת וצנועה היא גורמת לבחורה לרצות להיות בחברתך. היא אומרת: "זה בנאדם שיכול להיות לי נושא שיחה איתו".
כשאתה ניגש אליה עם: "אהה, איזה עיניים יפות"-ישר היא חושת שאתה רוצה להתקיף אותה
נכון שינה את חייך? :)

TheWhiteTigris

New member
אלון מזרחי?

האיש שעל האמירות המפגרות שלו בנו סדרת ספרים שלמים רבי מכר, ואפילו יש פרקים מיוחדים שעוסקים באמירות שלו?

נועם m

New member
העיקר הוא בלהתחיל...

לפעול. אמץ לך גישה של פלרטוט כלפי העולם. תהיה חמוד כלפי כל מי שנקרית בדרכך ומשם יהיה יותר קל להמשיך. אז אולי בפעם הראשונה שתיזום שיחה עם מישהי תרגיש כמו אידיוט גמור, אבל אם לא תיתן לזה לייאש אותך, ותמשיך באותו קו עם בנות אחרות, זה יגיע יותר בטבעיות בסופו של דבר.

Piren

New member
חחח

תרגע, what ever happens in the forum, stays in the forum
ואני לא מבין מה הביג דיל.. אתה מדבר על סתם בחורות, או בחורות מהמגמה שלנו? (תגיד מי אני אשיג לך מספר
) אם אתה סתם מדבר על בחורות, לא יודע מה להגיד לך (אני אישית מעולם לא התחלתי עם בחורה באופן ישיר.. זה תמיד די נופל עלי בהדדיות), אבל אם אתה מדבר על בחורות מהשיעורים שלנו.. אז זה יחסית קל יותר. אל תנפח את העניין, ופשוט תבקש את המספר סתם בשביל שיהיה לך, עזרה בשעורי בית או משהו. קח את הזמן, תפתח איתן קשר ואז יהיה לך (ולהן) יותר נוח לבדוק אם יש מצב ליותר מזה. חוץ מזה, תמיד אני יכול לשדך לך את הבחורה האנונימית מהפורום, היא אחלה של בן אדם

למעלה