חייב לפרוק משהו מעליי...

Team Xtream

New member
חייב לפרוק משהו מעליי...

היום שהייתי במחלקת תל השומר באונקולוגית אחת החולות או החולים נפטר.. לקחו אותה באלונקה משם.. סדרו את החדר צי'ק צ'ק ותוך 5 דקות העבירו לשם חולה מחדר אחר כדי שיהיה יותר מקום מרווח. עכשיו, איך, לעזאזל איך? זה כאילו שמתנהגים כאילו שום דבר לא קרה, ך]ניי 5 דקות מת שם מישהו וכבר מעבירים לשם מישהו חדש? קצת כבוד למת, זה נראה כאילו היו ממש אופטמים לגביי זה שהוא מת. זה ממש עשה לי רע באותו רגע שהתנהגו כאילו כלום לא קרה המשיכו הכל כרגיל ולא נתנו אפילו טיפה של כבוד... תודה.. הייתי חייב לפרוק את זה מעליי..בכלל כל הסיטואציה רק עשתה לי הרגשה רעה :(

קודם כל...

זה טוב שאתה מוציא החוצה, ולא שומר הכל אצלך. אני מבינה את ההרגשה שלך, לראות איך כאילו אף אחד לא חשוב. ואיך זה שאחרי שמישהו שהיה זמן במחלקה פתאום כאילו לא היה בכלל. ואולי ככה זה צריך להיות, כי בית החולים זה לא בית שגרים בו, ולא מקום משחק, זה מקום שבאים אליו כתחנת מעבר, כדי להבריא ולצאת, לצערנו לא כולם עושים את המסלול הזה באותו כיוון. אבל זה שעל פניו אותו חדר התפנה כאילו אותו אדם לא היה בו, לא אומר שהאנשים שהיו מסביב גם הם עברו לסדר היום. כי אולי כמו שאתה הגבת למה שראית, כך גם אנשים אחרים שהיו, שראו, אנשים שהכירו את אותו אדם, אנשים שטיפלו בו. וכבוד.. כמו שנתת לו, כי חשבת עליו. גלי

Team Xtream

New member
תודה..

אני חייב לציין שהפורום הזה עוזר לי ומאוד.... למרות שהמצב של המחלה של אמא שלי חמור ביותר.. היא כנראה לא תצא ממנו :(. תודה לכולם על התגובות

תמר 26

New member
הרבה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הלוואי ונוכל להקל בינתיים רק הרבה
לך ולאמא ולכל המשפחה. תחזיקו אחד את השני ותשתדלו להנות מכל יום שיש יחד

Team Xtream

New member
אחלה אנשים פה.. עדכון..

ובכן היום בכל אופן היה נראה שהיה שיפור במצב.. הייתה יותר חזקה ולא עייפה כמו תמיד!

למעלה