חייב לפרוק

mooolly

New member
חייב לפרוק../images/Emo59.gif

ההודעה הזאת הולכת להישמע לגמרי פולנית, ואני מצטער שאני מתפרץ ככה, אבל.... נמאס לי שיחליטו כבר, או ששובתים, או שלא שובתים. אי אפשר ככה. כן, אני יודע, יש הפרדה, סגל בכיר, סגל זוטר... אבל נמאס לי. אני משלם על מעונות סתם, אין לי סיבה להישאר. אני נוסע פעם בשבוע לאוניברסיטה כי אני לומד רק שיעור בשבוע, וזה גם תירגול. אני שנה א' ואני לא מבין מי נגד מי ומה הולך פה לעזאזל, אני לא מכיר אף אחד באוניברסיטה הזאת כדי לפרוק איתו התסכול. הייתי מוכן נפשית לתחילת הסימסטר, עכשיו כבר לא בא לי בכלל. עזבתי את העבודה כדי ללמוד, ונראה לי שאין טעם בכלל לחפש עבודה עכשיו, כי אני לא מתכוון להתחיל לעבוד עד שאני אראה איך אני מסתדר עם הלימודים. בא לי לטוס ולהיזרק באיזשהו חור כמו שחברים שלי מתכננים עכשיו, אבל השביתה יכולה להסתיים בכל רגע. פשוט נמאס לי מהמצב הזה. אני יודע שזה נשמע כמו "אוי אוי אוי", אבל............... נמאס לי

stkachov

New member
אין מה לומר חוץ מזה שהרוב במצבך

תנסה אולי להנות בנתיים ממה שכן יש פה לעשות. למשל חדר כושר, חוגים כמו ג'וג'יטסו, יוגה ועוד כל מיני, סלסה בימי רביעי... תשתף בניסויים תמורת תשלום, תקרא ספרים - יש בספריה אוסף מדהים של ספרים והם כל הזמן קונים ספרים חדשים ומעניינים. תצא למקומות בילוי, תכיר קצת את חיפה(עכשיו מתקיים חג החגים), תכיר אנשים במעונות ובאונ' בכלל ותנסה להבין שאין לך ממש שליטה על העניין הזה. מקווה שעזרתי

tutiris

New member
באמת מאוד מתסכל!

הדבר היחיד שיש לי לומר הוא שכולנו באותה הביצה, ואני מניחה שימצאו איזשהו פתרון, ברגע שהשביתה תסתיים, לא יוכלו לבטל לכל כך הרבה סטודנטים את הסמסטר. אולי יהיה יותר קשה עכשיו להתחיל ללמוד (ובטח גם נצטרך להתחיל "בהילוך גבוה"), אבל כנראה שיש למה להמשיך. תראה, שום דבר לא חקוק בסלע, אם באמת איבדת את הכח, אתה עדיין יכול לטוס ולהיזרק- הייתה מישהי שלמדה איתי בשנה א' ואחרי סמסטר אחד הבינה שזה לא מה שבא לה כרגע, טסה, "נזרקה" בדרום אמריקה ועכשיו עם כוחות מחודשים חזרה ללמוד בשנה שאחרי... תעשה את השיקולים שלך מבחינת זמן ומבחינה כלכלית, אבל בעיקר מבחינה נפשית, אם תוכל להחזיק מעמד ולראות מה יהיה בסוף השביתה- איזה פתרון ימצאו לכולם ועד כמה יהיה קשה לעמוד בזה... בהצלחה לכולנו!

למעלה