חייב לציין שאתמול ראיתי סרט מדהים

TalKz

New member
חייב לציין שאתמול ראיתי סרט מדהים

"הצעה מגונה" עם דמי מור... כמה שהסרט הזה ריגש אותי! באמת, נשארתי עד 3 בלילה, במקרה פתחתי וראיתי אותו.. וזה די נדיר שאני מחליט לראות סרט בשליף.. היה לכם סרט שממש התרגשתם איתו? כאילו, סרט שאתה אומר "אין, זה הסרט הכי יפה שראיתי בחיי"?

danielo18

New member
ברור!

שלושה סרטים גרמו לי (גבר מחוספס חסר כל רגש) להזיל דמעות כמו חתולה מייללת: 1. סתיו בניו יורק (שישבתי ואשכרה ניגבתי ים של דמעות מהעין כי זה היה בדיוק אחרי שמישי שאהבתי גמרה איתי והכל יצא עם הסרט) 2. חופשיות על הבר (שעשה לי שלולית קטנה וחיוך מעוך מבכי) 3. ארמגדון (שגרם לי ללחלוחית (=??) קטנה בעין)

Come Alive

New member
וואו,

חופשיות על הבר! ציפיתי לכזה קיטש טיפשי, אבל כבש אותי לגמרי. הסצינה שהוא עושה לה חדר שבו היא תשיר מול קהל של כל ה"גדולים ביותר", והם שוכבים? מדהימה!

הסרט שהכי נכנסתי אליו

זה יצרים בדם ישבנו כמה חברה וראינו אותו והיה קטע שמישהו יורה באח שלו וכולנו יושבים ומקללים אותו הסרט הזה משפיע עלייך כל כך חזק שממש בכינו צחקנו והתעצבנו כאילו היינו בתוך הסרט

ממ..

היו כמה טובים. אחד עכשיו שעולה לי לראש הוא, "זה הסיפור שלנו" מישל פייר וברוס וויליס משחקים בסרט הזה.. הם נותנים שם משחק מאוד סוחף ומרגש.. אני זוכרת שממש ממש בכיתי בסרט הזה! :)

lb22

New member
אם רוצים סרט קיצ'י בטייירוף

שבוכים ממנו.. אז ברור ש"היומן" לוקח את כל הקופה... אבל לפי דעתי הסרט רקוואים לחלום הוא בין 3 הסרטים הכי טובים שראיתי ....

MichelleLev

New member
OH FUCK! ../images/Emo168.gif

רקוויאם לחלום! איזה סרט טוב... גרם לי לכ"כ הרבה רגשות וזה.. שזה היה מפחיד. ואנשים עדיין אומרם שאני קטנה מדי בשביל סרט כזה XD היומן.. בסדר.. אה..

סיפור אהבה בלתי נשכח

ללא ספק הסרט שבכיתי בו הכי הרבה <כי פשוט לא הפסקתי לבכות> אה ומלך האריות למרות שהוא לא כל כך רומנטי חח

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif "האחיות מגדלנה."

סרט טוב וחזק.. אנגסטי בדיוק כמו שאני אוהבת
מומלץ!

למעלה