חייב לציין שהסוף של עונה 4 הוא אחד המרשימים

• פותח הנושא Curr
  • פורסם בתאריך

Curr

New member
חייב לציין שהסוף של עונה 4 הוא אחד המרשימים

אני עכשיו משלים את כל העונות של הסידרה ועכשיו הגעתי לסוף של עונה 4, ואני מודה שהזלתי כמה דמעות. הבמאי של הפרקים האלה צריך להיות גאון טלויזיוני.

naama59

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שהבמאי זכה באמי אם אני לא טועה. שני הפרקים האחרונים הם שני הפרקים הכי טובים של הסדרה בעייני. House's Head גאוני, וWilson's Heart ממש גרם לי לבכות.

בשני הפרקים האחרונים של העונה../images/Emo77.gif

רואים את האוס אחרי תאונת אוטובוס כשהוא לא זוכר איך הוא הגיע לשם, מה קרה אבל הוא זוכר שקרה משהו לאחד הנוסעים והוא חייב להציל אותו. במשך שני הפרקים הוא הוזה דברים משעשעים עד שהוא מגלה שאת אמבר הוא צריך להציל, באט איטס טו לייט..... מסכימה עם מה שנאמר למעלה- שני הפרקים היותר טובים בסדרה!!

Netto

New member
מסכים.

סוף העונה הרביעית היא האחת הטובות משאר סופי העונה האחרים.

מוצארט

New member
הסוף של העונה החמישית

הוא לא פחות מרגש, מבלי לגרוע כמובן מהסוף הנהדר של העונה הרביעית.

מסכימה../images/Emo77.gif

הסוף של העונה החמישית היה מעולה לא פחות, ואולי אפילו יותר... אני חלוקה בדעתי בעניין ולא מצליחה להכריע... בשני הסופים האוס התחיל להזות והפרקים שהוא הוזה הם הכי מענייניפ ומגניבים... ההבדל הוא שבעונה 4 היה המוות המרגש והעצוב של אמבר, ובעונה 5 הכביכול סקס בין קאדי והאוס, ואז הגילוי המפתיע שלא היה ולא נברא שום דבר ביניהם!! אבל שיהיה כבר משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

naama59

New member
לא יודעת אם מרגש זו המילה המתאימה

אבל כן, הייתי בשוק רציני. פרק מעולה במיוחד אחרי עונה די מבאסת.

JonJon9

New member
מסכים ביותר

חכה עד שתגיע לסוף העונה החמישית, בעיניי הוא לא פחות מטלטל.

S H I F T Y

New member
בהחלט פרקים מרשימים.

אני לא יכולה לומר שהם 'הכי טובים' בסדרה, מכיוון שהיו כמה וכמה פרקים שהיו גאוניים בעיניי באופן כזה או אחר, והשאירו רושם כל אחד בדרכו שלו. כמו שאמרו לפניי, גם סוף עונה 5 ותחילת העונה 6 (הפרק הכפול) היו טובים בעיניי, ויש עוד סצינות זכורות לטוב לאורך כל הסדרה.

למעלה