חייב לשאול כמה שאלות בקשר ל ufc

born as ghost

New member
חייב לשאול כמה שאלות בקשר ל ufc

יש לי yes ועכשיו הגיע לנו ארוץ אגו טוטאל והתמכרתי ל ufc אבל אני חייב לדעת כמה דברים ואני ישמח אם תענו לי 1) מה שרואים אצלינו בארץ זה עדכני? או שאנחנו רואים דברים מלפני כמה שנים? 2) בארה"ב זה משודר כל שבוע או שיש את זה רק פעם ב..? 3) זה כל פעם רק אירועים? אני רואה שכל פעם שיש את זה זה אירוע של שעתיים עד שלוש ולא סתם איזה פרק של שעה נגיד כמו ב wwe או תכניות האבקויות מבוימות אחרות. 4) זה כל הזמן אותם מתמודדים קבועים? כאילו, כמו שב wwe יש את השחקנים הקבועים, גם פה יש רק את המתאבקים הקבועים או שכל אחד יכול ללכת לשם ולהלחם? 5) איך מחליטים מי יתמודד על איזשהי אליפות? זה לא שיש איזשהי ליגה ומי שניצח בהכי הרבה קרבות הוא האלוף. תודה רבה לכל מי שעונה

JayneCobb

New member
1:40 ואני משועמם,אז נענה

1) גם וגם : מדי פעם הם מביאים את האירועים העדכניים...לרוב הם מריצים שידורים חוזרים של דברים שכבר היו בעבר. 2) אין אירועים כל שבוע...בממוצע יש אירוע פעם בחודש,למרות שיש חודשים שיש בהם יותר מזה,לדוגמה,מה 31 בדצמבר עד לפני שבועיים היו סה"כ 4 אירועים בחודש וקצת... אבל כמו שאמרתי,בערך פעם בחודש. יש יוצא מהכלל שזאת סדרת הטלוויזיה THE ULTIMATE FIGHTER שזאת סדרת ריאליטי של ה UFC,שבה לוקחים לוחמים לא מוכרים ונותנים להם צ'אנס להגיע ל UFC....כשהסדרה הזאת משודרת,היא משודרת פעם בשבוע עד הגמר (כל עונה היא 12 פרקים+הגמר). 3) כמעט כל אירוע שתראה הוא PPV כמו ב WWE...בגלל טבעו של הספורט אין אפשרות להרים אירוע כל שבוע...לוקח זמן להתאמן,להתכונן לקרב,ואז להחלים מפציעות...מדי פעם ה UFC משדרים מין "מיני-אירוע" שמכונה FIGHT NIGHT, שזה אירוע קצר יותר מהרגיל (שעתיים במקום 3 שעות) שמשודר ברשת טלוויזיה רגילה. 4) מדובר באירגון,או אם להפשיט את זה,ליגה מקצוענית לכל דבר,מה שאומר דבר אחד : כסף. כל לוחם חתום על חוזה,אז זה לא שאפשר פשוט להגיע,לדפוק על הדלת של ה UFC ולהגיד "אני רוצה להלחם היום".... זה לא הולך ככה...רבים מהלוחמים שאתה רואה שם עובדים 3-5- ואפילו 10 שנים כדי להגיע לשם...זה לא קל.... לגבי ה"קבועים" : כל הלוחמים חתומים על חוזה,ובממוצע,כל לוחם נלחם כ 3 פעמים בשנה...לפעמים פחות,לפעמים יותר. 5) מאזנים,פופלאריות וסתם מישהו שהוא מלהיב....ככה מחליטים מי מקבל קרב אליפות... ואם כל השלושה מתגלמים באותו גוף...מה טוב... אבל אפשר לתת דוגמאות לכל אחד מהמקרים...כלומר,יש לוחמים שקיבלו קרב אליפות בגלל שהמאזן היה טוב,למרות שלא היו הכי מלהיבים בעולם... ולהפך,יש אנשים שהמאזן שלהם לא הכי מצויין,אבל הם לוחמים שכיף לראות אותם,והקרבות שלהם לרוב טובים מאוד,אז הם גם יקבלו קרב על התואר...אין נוסחה ודאית... מקוה שעניתי פחות או יותר על השאלות שלך...אם יש עוד,אתה מוזמן...

למעלה