חייב לשאול

חייב לשאול

איפה התשקורת? למה אני לא רואה כתבות ענק על השבט ב"תרבות" של מעריב או ב"7 לילות" של ידיעות או בערוץ 24 או לפחות במקומונים? או שפספסתי משהו...? (השאלה נמצאת גם בפורום מוסיקה שחורה, סתם כדי שאנשים יראו)

h e n y

New member
ממ לא הרבה אנשים מכירים אותם..

אבל הקליפ שלהם משודר בערוץ 24...שזה משהו... חוצמיזה לא בהכרח חייב שהם יתפרסמו בתקשורת.. העיקר שיהיה להם הרבה מעריצים.. ויהיה להם!

צריך שהרבה אנשים יחשפו אליהם

ולמוזיקה שלהם - והרוב נחשפים כשחברים משמיעים להם או סוחבים אותם להופעות זה תמיד עוזר להיות מרוח על כל עיתון ולקבל חשיפה כי זאת עוד דרך לדחוף את המוזיקה שלך.

h e n y

New member
צודק...

אבל ככה מתחילים.. ואני לא חושבת שלהיות מרוח על עיתון דווקא עוזר..אני חושבת שאם זה יעבור מפה לאוזן זה הרבה יותר טוב... לא יודעת.. בכול אופן אני מקווה שהם יקבלו את הפרסום שמגיע להם!

אני בחורה אבל... :[

בדיוק מה שכתבתי, הכי טוב שזה עובר מפה לאוזן אבל יד ביד צריך גם פרסום

צודק!!! בטירוף...

שיחליפו יחצ''נית, מגיעה להם הרבה יותר חשיפה ממה שהם מקבלים

Funky Giraffe

New member
גם אני חשבתי על זה, אבל מים שקטים

חודרים עמוק. נראה לי שלשבט יש סימפטום בית הבובות, התקשורת והמיינטרים מתעלם והמעריצים מחטיפים להם את הכאפה המצלצלת בהפוכה...

לפי מה שאני יודעת

זה קרה הרבה אחרי שהמון אנשים הכירו אותם... הם היו מופיעים בבארבי עם קהל מעריצים משלהם עוד לפני ההשמעות.

רק אחרי שהישראלים חרשו עליהם

בהודו תיאלנד, לא זוכרת איפה... הם בעצמם לא ידעו כמה אנשים שומעים ת'שירים שלהם, כי הם הקליטו משהו לא מקצועי, לכיף וישר נסעו למזרח ואז הם חזרו לארץ וממש הצליחו.

Butza

New member
לפי מה שהבנתי

המון אנשים שמעו אותם בתאילנד והודו, והם הופיעו שם מול קהל של מטיילים ישראלים, ומשם הגיעה ההכרה בהם... רק אחר כך הם הגיעו לרדיו והיו נחלת הכלל
בקשר לעניין הפורום הזה, השבט, אני חושבת שהבעיה העיקרית שגלגל"צ מתעלמים מהם או לא מודעים- ביום שגלגל"צ יתחילו להשמיע אותם [כאילו מה, קשה לתת להם שיר אחד ב'סינגלס'?] דברים ישתנו לטובתם אני בטוחה.

Funky Giraffe

New member
הם היו בפינה לשיפוטכם במצעד של גלגל

צ לפני כמה חודשים עם דיסקוטק

לפי מה שהבנתי

(שמתם לב שכולם מבינים דברים?
) גלגלצ אמרו שהחומרים של השבט "כבדים מידי" או משהו כזה.. אבל, חוץ מזה, שאת נווה מדבר דיי השמיעו הרבה.. אפילו אמא שלי מכירה את השיר

OceaND

New member
יש מצב. אחותי אמרה לי שהיא מכירה את

השיר. והיא לא רואה 24

Mc Shalti

New member
השמיעו השמיעו

חברים שלי מכורי גלגל"צ [טוב אף אחד לא מושלם] והם אמרו שהם שמעו את השיר כמה וכמה פעמים..

OceaND

New member
אז למה אי אפשר להצביע?????

או אפשר להצביע להם בגלגלצ ואף אחד לא אמר לי? :(

למעלה