חייב לשחרר קיטור

hirshfe

New member
חייב לשחרר קיטור

רע לי בעבודה שלי לאחרונה. אני מרגיש שימי ספורים ויגידיו לי להתראות בקרוב. אני לא מסוגל לראות את הבוס שלי יותר. האיש דביל ברמה ובעל התנהגות וכיבוד זולת השואפים לאפס. לא מכיר את העבודה אבל רק מרצה כל היום ומדבר שטיות. התחלתי שלשלוח קורות חיים ובראיון בטלפוני היחדי שהיה לי נאמר לי - למה שניקח אותך, שיש כל כך הרבה שבאמת יכולים להתחיל לעבוד מחר

Master Stav

New member
אח שלי ....שולח לך חיבוק מלב אל לב ...

מה אומר לך ....מצב ....קשה נקווה לטוב תעדכן אותנו

MrCheff

New member
מבין אותך כ"כ

אני נמצא בסיטואציה דומה. הבוס שלי מתנהג לכל הצוות שלנו כמו ****, מדבר לא יפה, משקר לנו בפנים, חותר תחתינו ועוד ועוד.. גם אצלנו בעבודה מפטרים יום כן, יום לא (בנתיים, נכון להבוקר, עוד לא פיטרו, אבל היי יש עוד 10 שעות עד סוף היום) אני רק מקווה שהמצב בשוק ישתפר... ואז כולנו נצחק בנתיים.. תסתכל על הבן שלך ותחייך.. כי לי, הנחמה היחידה שלי ביום, היא שאני חוזר הביתה בערב ויש לי את הבת שלי שצוחקת ומחייכת אליי ואז.. זהו.. אני מרגיש מעולה!

אני זוכרת תקופה כזו לפני המון שנים.....

מישהו עזב אצלינו ועשו לו מסיבה (הוא עזב אחרי 11 שנים)וכל הזמן עבר לי בראש - איזה כיף לו, הוא עוזב. ותוך חודש הייתי בחוץ -בלי עבודה אחרת. אבל הבנתי שמה שאמרתי בליבי "ישב" שם חודשים ארוכים ורק לא היה לי אומץ להודות בזה. מקווה שתמצא דרך להנות מהעבודה ומדברים אחרים מסביב ולשים את הבוס "בצד" או לחשוב על אפיקים חדשים עבורך

מחשבות

New member
מבין היטב. מעריכים יתר על המידה את עניין

העבודה, בעיקר זו הדוחה והמייגעת. אבל אתה חייב להתחיל לחפש כל עוד יש לך עבודה. זה המצב האידיאלי. למרבה הצער, השוק היום לא ברור והביקושים לא משהו. אני רק מקווה שיש לך מקצוע כזה שביום מן הימים ובקרוב תמצא מקום עם בוס חכם יותר ושיר בלב. אין דבר יותר גרוע בעבודה מבוס גרוע. בוסים גרועים צריכים לשבת מאחרוי סורג ובריח. אפילו השתעשעתי פעם לפתוח קומונה בה יכתבו על מקומות עבודה שצריך להיזהר מהם. אבל מי היה כותב? ולמי היה כוח להלחם בתביעות דיבה?

akavishon

New member
היה לי בוס כזה... ועזבתי לעבודה חדשה

אבל זה היה לפני המשבר. עכשיו, אני גם שייך למפוטרי ההייטק.... הילדים נהנים. זה אני יכול להבטיח לך. שיהיה בהצלחה.

למעלה