חייב לשכב עם כל דבר שזז -הג'ירפות בביט, 23/11

חייב לשכב עם כל דבר שזז -הג'ירפות בביט, 23/11

וואו. אני רוצה שתביאו את אותם להתארח בתפוז, ושאז יקרה אחד משניים [או שניהם ביחד]: א. איתי יראה אותם, יתאהב בהם ויביא אותם למרתף 10 (לא, דודי, זו לא פרסומת למרתף 10. זה פשוט מקום טוב שאני רוצה שיביאו אליו אמנים שאני אוהבת :<). ב. אני אציע לגלעד נישואין, הוא יסכים ונחיה לנו בחיים שקריים מלאי בגידות וסמים. (כמה מחוות ויזואליות:
) סביר להניח ששניהם לא יקרו, ולכן אני אסתפק בהם בביט, על אף כל החוקים החדשים, ואם יורשה לי, אפילו התמסחרות של המקום. ראשית אני חייבת להתנצל בפני אבטיפוס [אין לי מושג מה שמך
]. מסתבר שבביט יש הגבלת כניסה לגיל 21 ומעלה. אני חייבת שמישהו יסביר לי את הטמטום הזה. מילא 18 בגלל האלכוהול... אבל 21?! ואם היית יוצר איתי קשר טיפה יותר מוקדם, הייתי גם מציעה לך טרמפ... אני אוהבת את הג'ירפות בעיקר בגלל הסיבה שהם יודעים למצוא את הטיפשות שבחיי הישראלים ולצחוק עליה. גלעד כהנא והנאומים שלו פשוט יכולים להמיס אותי..
הייתה הופעה כ"כ מעולה, שאם יש משהו שהפריע זה א. המקום, ב. הצפיפות, ג. העובדה שזה לא היה במרתף 10
(למרות שהוא קטן), ד. היחס של עובדי הביט, ה. לא צוין בשום פלייר שיש הגבלה בגיל. אני לא יודעת לכתוב ביקורות להופעות, אני רק יודעת להנות בהן, ובחיי... הרבה זמן לא נהניתי כמו בההופעה של הג'ירפות היום.
תלכו, בפקודה!

talspi

New member
בקשר לביט

אני לא מסכים עם "ההתמסחרות של המקום".....ההיפך - הוא הפך למקום על קלאס......סוג של זאפפה לחיפאים. איכות סאונד מעולה, קהל טוב, גדול, 3 ברים..... בקשר למרתף? מסכים שאין כמוהו....אבל בשום דרך בעולם אי אפשר להכניס את הג'ירפות למרתף! זה כמו להכניס פיל לתוך פורד פיאסטה....זה פשוט לא הולך.

הרסת את הבדיחה, זה לא שניים מקדימה ושניים

מאחור?
כמובן שזה לא ריאלי להכניס אותם למרתף 10, אבל הטענות שלי היו כלפי הביט. איכות סאונד טובה הייתה תמיד (או לפחות לרוב), קהל טוב גם היה. גדול זה משהו מאוד יחסי. אמנם נורא כיף לי להיות עם עוד מליון איש באותו מקום, אבל הייתה שם צפיפות מטורפת (היית בהופעה?), בלי אוורור או מקום לזוז. ומה הרעיון בשלושה בארים? אני זוכרת את התקופה שלפני שנה+, כשהביט היה מקום שבאמת נהניתי ללכת אליו. היום אני אפילו אסתפק באלפנט כדי לא להיות שם. נכון, עשו אותו יפה, אבל היחס שם מזעזע. הם דוחסים אנשים, נותנים להם להמתין מעל שעה בתור, מתחיליםהופעה בשעות איחור...

AvtipuS

New member
אם הם הופיעו ב"אחורי הפיל" לפני שנה

הם יכולים להופיע במרתף.

AvtipuS

New member
לא משווה

להכניס פיל לפורד פיאסטה,להכניס ג'ירפות לאחורי הפיל,להכניס ג'ירפות למרתף. ממש צער בעלי חיים.

gal1983

New member
הם יכולים להופיע במרתף.

נקודה. בלי צורך בהשוואות , אז כן יהיה צפוף וחם . אבל יהיה מצוין.

AvtipuS

New member
מסתבר שלסרטים יש השפעה על המוח.

לא רואה יותר בחיים שלי תסרט צ'אק ולארי

GeLbaChiT

New member
יו!

ההופעה הקרובה שלהם (כזאת שאין בה הגבלת גיל ..><) אני שם ! אני כבר אמצא לי את מי לסחוב איתי

choo

Active member
היו שני קהלים - אלו שכן, ואלו שלא ממש

ראיתי את ההופעה בתחילה מהקהל שכן - כלומר מול הבמה. הקהל שר וקיפץ עם ג'ירפות, אבל לא היה שום כיסא לשוחח איתו (מופע עמידה). בשלב מסויים קפצתי לשרותים, וגיליתי את הקהל שלא. זה שעמד מהצד (היכן שבעבר היה הפאב, והיום הוא מרפסת השקפה [מהצד] אל הקהל שכן). שם גיליתי קהל שיושב ומדבר (היו שם הרבה כיסאות משוחחים), לא טורח למחוא כפיים. עברתי לצד של הקהל מהצד (כי הווליום של הקהל שכן היה קצת חזק) - וההופעה נראתה לגמרי אחרת. ג'ירף מספר אחד לא הביט כמעט לצד (טעות ארטיסטית בסיסית), ופשוט איבד את הקהל שבצד. ומהצד - זה נראה כמו יותר מדי "גבירותיי ורבותיי, לא באתי לדבר על....", ויותר מדי הנפות ידיים. אז כן, הטקסט משתנה לאורך המופע, אבל הגימיקים נשארים - וזה היה קצת מעייף בסוף. איכשהו הרגשתי שהייתי בשתי הופעות שונות - מן הסתם גם בגלל הקהל. וזה קשה להופיע עם מישמש של שירים, כשהתקליט השני (לפחות) בנוי כמסגרת בעלת משמעות. ונדמה לי שיותר לא תהיה מרפסת, משום שהקלידנית עזבה.. חבל. לגבי האיחור - ההופעה התחילה "רק" שעה וחצי אחרי הזמן שפורסם (22:00). מאחר ולא ציפיתי שתתחיל לפני אחת עשרה, וממילא הגעתי באיחור מה, לא היה כל כך נורא. ולגבי הצפיפות - כבר ראיתי דברים גרועים יותר בלבונטין. מי שרצה יכול היה ללכת לצד, ולזכות בהרבה אוויר ומרחב. שני "אולמות" לשני קהלים ;) ייתכן שממש ליד הבמה היה צפוף במיוחד - לא ניסיתי להגיע לשם. אגב, מפתיע מאוד, עניין הגבלת הגיל. איך גילית את זה? לא ראיתי את זה כתוב בשום מקום. הם בדקו תעודות זהות של אנשים? או פסלו לפי מדים? או מה? נשמע הזוי.... בכל מקרה, צריך לדגום את הביט המשופץ בהופעה פחות צפופה, כדי לראות אם ג'ירפות הן מאורע יוצא דופן, או הכלל שמעיד על הכלל.

בשבילי לראות הופעה מהצד

זה כמו לשמוע את הדיסק או לראות הופעה בטלוויזיה. כל האפקט לגמרי משתנה. אני אמרתי לחברה שלי שצריך ללכת ב2230, בפוסטרים שלהם היה כתוב 2130. אז בשביל הופעה שהתחילה ב2315 זה חתיכת איחור וזה היה מעצבן, בעיקר כי לפני הכניסה לביט עמדו מליון אנשים שחיכו להכנס (או שערד 2007 יקרה שוב? אחד משניים), במשך כמעט שעתיים... כשרק הגענו לשם אמרו שהכניסה היא ל21 ומעלה. לנו לא בדקו ת.ז, יכול להיות שלאנשים שנראו קטנים כן בדקו, אבל המרגיז הוא שאפילו באתר שלהם, שבחלק מההופעות הם כן דואגים לעדכן שהכניסה מוגבלת בגיל, זו לא הייתה הופעה כזו. את צריכה לדגום את הביט שנה, שנה וחצי אחורה...

choo

Active member
את? ממתי אני את?

חוץ מזה, שדגמתי את הביט לא מעט מאז שהמקום נפתח.

למעלה