חייב לשתף אותכם בבעיה הזאת חבל

maruan

New member
חייב לשתף אותכם בבעיה הזאת חבל

היום התבשרתי ממרשרד הבריאות שמגיע לי כיסא ואני לא צריך להשתתף בעלותו אבל איזה כיסא הם נתנו והם בחרו עבורי בשביל 4 השנים הקרובות כיסא דגם פריך שוקל 17 ק"ג עלות הכיסא כ3000 ש"ח רגליים מתפרקות זה לא חשוב לי אם הידיים הן טלסקופיות או הגלגלים מתפרקים הכי חשוב בשבלי שיהיה לי קל משקל ויש המון דגמים יותר טובים מיזה למה הם דפקו אותי???ואת כול הנכים גם אני חושב שזכות הבחירה היא לנכה ולא למשרד הבריאות אני מעדיף לא לשבת בכיסא הזה ולהשאר במיטה אבא לא חייב להרים אותי ולהוריד אותי 28 מדרגות עם כיסא מזורגג כזה השוקל 17 ק"ג מה אני אמור להגיד ומה אני אמור לעשות ? אני כול כך מבואס הם נתנו לנו 5000 ש"ח עכשיו הם הורידו את זה ל3000 ש"ח זה הגיוני??והם כבר הזמינו 6000 כיסאות ממכרז שזה זול בהרבה אני חייב תשובות מכם כי אני בוטח בכם וסומך עליכם הכי הרבה בכבוד רב ובאהבה ובהערצה מרואן
חזק

maruan

מרואן תקרא את מה שנרשם בעמוד הקודם על שלילת זכויותינו לרכוש כיסאות גלגלים על פי הנוחיות שלנו. יש שם המון כתבות. לא לוותר. את ההצעה שקבלת מציעה לך לשלוח למבקר המדינה. ול - בזכות. לדעתי זו פגיעה בחופש הניידות שלך אסור לך לוותר על חופש הניידות העצמאי שלך. מי יכול להרים כסא שמשקלו 17 ק"ג, פופאי? חשבתי שהבאת הנושא לדיון יעורר כאן דו שיח רחב בנושא. לדאבוני הרב כמעט ולא היו תגובות והנה אתה מביא את עובדות החיים! מכריחים אותנו לשבת על כיסאות לא נוחים בלשון המעטה ולא מאפשרים לנו לרכוש כסא אנושי כי משרד הבריאות העביר מכרז??? "מאפשרים אבל לא נותנים אחריות אם לא נרכש הכסא אצל..... " מבלי לפגוע בזכויות" כך שנקבל את ה"כי גרוע" כי אנחנו לא בני אדם? מציעה לך לפנות גם למר איציק פריווה מאורטופדית כתובתו בלוח כדי לקבל הדרכה מה לעשות. ואולי תוכל להצטרף כאזרח לבג"צ שמוגש? בהצלחה ולא להרים ידים בבקשה.

maruan

New member
אני רוצה לציין עוד משהו והוא לא

פחות חשוב אני לא יודע מה הסיבה שהנכים שנמצאים בבתים והם רבים לצערי לא משתתפים בפורומים רוב הפורומים בלי קהל זה מבאעס אותי לאללה למה לא משתפים פעולה?מה כול הזמן ישנים אלי הגיע הזמן להתעורר בבקשהההההההה כאילו מישהו נתן זריקת הרדמה לנכים מאז השביתה שלא השיגה כלום רק על נייר היה הסכם חתום אבל בפועל אין כלום נאדה אני חושב שהנכים חייבים להשתתף בפורומים כמו כאן ולהביע את מורת רוחם ממה שנגרם לנו מין עוול שכזה חייבים להתעורר אחרת יהיה מאוחר עכשיו משרד הבריאות רוכש לנו כיסאות במכרזים ומחר יתחילו לקצץ לנו את הקיצבאות ומי יודע לאן זה יוביל אנא בבקשה תתחילו להתעורר פן יהיה מאוחר וחבל שתתעוררו כשיהיה מאוחר בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן
חזק מכול ה

maruan לשכת הבריאות יותר טובה ממשרד

הבריאות תאמין לי חוץ מזה באיזה עיר אתה גבר? כדי שתפנה לביטוח לאומי עם הבעיה שלך וגם לעו"ס שלך או ללשכת הרווחה באזור מגורייך באמת
שוב מרוויטלי בת35 רווקה

swfm

New member
המושג "נוחיות" לא מתאים כאן.

כסא כבד למי שצריך להכניס ולהוציא אותו מרכב גורם נזק גופני מצטבר לכל מי שצריך להרים אותו. לפעמים זה הנכה בעצמו (כשאין מתקן על גג הרכב, למשל) ולפעמים אלה בני- משפחה או מלווים אחרים. את מחיר נזקי הגב שלהם הם (ומערכת הבריאות) ישלמו כעבור מספר שנים. כסא כבד וזול פירושו ניידות מוגבלת כי עם כסא טוב אפשר להגיע רחוק יותר במאמץ נתון (מניסיון!). לדעתי צריך להתבטא במונחים הנ"ל (שאני באמת מאמין בהם מניסיון). כשאומרים "נוחיות" הקורא מהצד (ופקידי האוצר) יגידו שזה לא הזמן לבקש "לוקסוס"!... כדאי רק לדעת שכסאות קלים הם קצת פחות עמידים ויש בהם צורך בתחזוקה תכופה יותר (באופן כללי). טוב יעשה משרד הבריאות אם ישלח פעם בחצי שנה (למשל) טכנאי לבית הנכה שיחזק ברגים, ישמן צירים וכו´ כדי להאריך את מחזור החיים של כסא הגלגלים. בטווח הארוך זה ישתלם גם למשרד הבריאות!

maruan שלום../images/Emo91.gif ../images/Emo50.gif

אני מופתעת ממה שאתה כותב פה כי לי למשל כל פעם שאני צריכה כסא חדש אני ממלא תפסים ואחר-כך מקבלת אישור קניה וכמה אחוזי השתתפות כספית שאני צריכה להשתתף בא שזה בעצם כלום ובנוסף לכך אני מקבלת רשימה של מקומות שבהן אני יכולה לקנות את הכסא שלי וכך עשיתי עד היום הדבר היחידי שממש מרגיז אותי זה שאני צריכה לשלום מכספי ואחר-כך להגיש קבלה ורק אחר-כך אני מקבלת מהם את הכסף בחזה מה שעוד מרגיז אותי שפעם שעברה לא בחרתי כסא גלגלים טוב והוא נישבר לי ניקרע לי קל משקל למרות שאני עצמי שמנה ממש וקטועת איברים לצערי הרב (כיום) והסכום הכסף של ההשתתפות של לשכת הבריאות במקרה שלי זה 3.500 ש"ח בלבד בעוד שאני פעם שעברה ביקשתי מחבר טוב שלי את הצוספת לכסא הגלגלים הזה והשנה יש לי שוב בעיה עם זה מה אני יעשה האאא? כך שאני מאוד מבינה אותך כדי לך לבקש מהם רשימת חנויות אשר מוכרים כסאות גלגלים מה שעוד כדי לך לעשות זה לערוך סקר בין חנויות אילו למען השוואת מחירים וסוגיי כסאות גלגלים למען האמת בקשר לתקציב אין לך מה לעשות בנידון לצערי הרב אלה אם אתה מצליח לממן לך את יתרת הכסף אשר לו כמובן לא תקבל החזר בכלל. אני מקווה שעזרתי לך בנידון,
מרוויטלי בת35 רווקה מנהלת פורום נכים פה בתפוז תחת קטגוריה אנשים וחברה

maruan

New member
תגובה לרוויטל בת 35 תראי מה שנכון

התקציב שהיא יום מן הימים עומד לרכישת כיסא גלגלים הוא 5000ש"ח ולא 3500ש"ח והיינו בימים ההם בוחרים את הכיסא שאנו רוצים ונוח לנו ואז קונים ואם צריך להוסיף אז מוסיפים היום זה השתנה הם משרד הבריאות עשו הסכם עם חברת שראל שזכתה במכרז לספק 6000 כיסאות גלגלים הכי גרועים שיש כיום בשוק והכי זולים בלי שידעו אם זה נוח לנו אנו ציבור הנכים או לא נוח ולא מתאים לנו חבל חבל אני אומר זה נעשה כדי שימאס לנו וכדי שנרים תידיים הם רוצים בזה שנוותר על זכויותינו הלגיטימיות וזה כיסא גלגלים נוח כיום זאת הבעיה שלי ומחר זאת הבעיה של כול נכה שיושב בכיסא גלגלים אם לא תהיה מחאה של כול ניכה אז מחר יתחילו גם לקצץ לנו את הקיצבאות ומי יודע מה יעשו לנו עוד בשביל שנרגיש חרא .הנכים יושבים בבית אדישים כי נמאס להם אולי אפילו להשתתף בפורומים כבר לא מעניין אותם חבללללללללל מאחל לך ולכול הגולשים גלישה מהנה ולילה טוב בכבוד רב ובאהדה ובהערצה ובאהבה מרואן
חזק מכול

למעלה