חייב לשתף אותכם במשהו

bad attitude

New member
חייב לשתף אותכם במשהו

חזרתי לפני כמה שעות(3-4 שעות) ועכשיו הורדתי את השיר California כאילו שיר הנושא של התוכנית וכאילו כשאני שומע את השיר שוב ושוב אני מתחיל לבכות וגם המסך שלי זאת תמונה של סאמר סת מריסה ו(חח שכחתי איך קוראים לחתיך הזה שעכשיו היא נשואה לו חח איזה פדיחה) בקיצור כאילו אני רואה את הפרקים שמשודרים בטלויזיה ואומנם אני בן 15 עוד מעט אבל זה כל כך בדיוק אבל בדיוק מה שקורה לי בחיים זה לא כמו המורדים זה אמיתי יותר פה כל מה שקורה בסדרה קורה גם בחיים פה יש הורים מעורבים זאת לא פנימייה חלומית צריך להתמודד בסדרה עם בעיות של חוסר כסף מה שיש לנו גם במדינה שלנו וכאילו היה לי כל כך כיף טיול ופתאום שמעתי תשיר עוד פעם ועוד פעם והתחלתי פשוט לבכות... אולי כי חשבתי שהפסקתי לאהוב מישהי אחרי שנתיים אבל בטיול הזה הבנתי שלא והסבל שלי עומד להמשיך תודה לכל המגיבים לילה טוב לכולם!

JoHnYmYsTeR

New member
אוי אני חושב שלקחת את זה יותר מדי

'שה..סה"כ סדרה...מרגשת..אבל סדרה.. לא צריך לבכות רק בגלל שזה מזכיר לך משהו

bad attitude

New member
לא משהו, מישהי

בקיצור תודה וגם אני חושב שלקחתי את זה צעד אחד קדימה מדי ועכשיו אחרי שישנתי אני יכול להגיד שהיא לא שווה את זה... בקיצור בלי קשר לזה הרגע סיימתי ללמוד לנגן את California וגם הורדתי תצלצול לפלאפון

JoHnYmYsTeR

New member
גם אני יודע אותו......

פסנתר+גיטרה... מאיפה הורדת את הרינגטון?

אני מבינה את זה....

זה לא בהכרח מהסדרה עצמה.. כאילו, זה מזכיר לך משהו כואב מהחיים שלך. אצלי זה יותר גרוע, פעם אחת בכיתי במכושפות כשפיבי ופרו עשו תאונה ולפיבי היה זעזוע מוח קל ותומך צוואר. ואתם יכולים להיות בטוחים שלא באמת בכיתי בגלל זה.

נצל"ש ../images/Emo58.gif202

איזו בכיינית מריסה. מה הקטע של להתחיל לבכות סתם? והטיג'יי הזה כזה גמד לידה זה עצוב...

גם אני שמתי לב

לעיניין של הגובה,כאילו מה אין שחקנים בהוליווד עם כאלה שרירי חזה וחמש סניטמטרים יותר גובה. ומריסה באמת בוכה מכל דבר המשחק של מישה פשוט לפעמים הוא קצת מוגזם.

SummerBreeze

New member
קוראים לו דיג'יי../images/Emo3.gif

לא טיג'יי
וגם אני לא אוהבת את הבכיינות של מריסה...

למעלה