חייב לשתף אתכם ......חדרי ילדים...

עופריקו

New member
חייב לשתף אתכם ......חדרי ילדים...

בטח הייתם כבר במצב של בחירת חדר לילדים שבדרך, טוב אז השבוע הגיע היום ,יום מעייף... כל רשת ישנם ``המומחים`` שלנו הכי בטיחותי ,הכי טוב פטנט בלעדי...... כמה אפשר לז...את המוח? טוב לגבי זה די ברור מע``ש (מיטה עגלה שידה) פשוט וקל ,אז בחנות הראשונה התלהבות פטנטים דברים חדשים...יו איזה התרגשות.... וכך עוד חנות ועוד חנות....והרגלים... וכך מגיעים לחנות אני כמובן רץ לחפש את........הכיסא ,לא לאוטו הכיסא שאשב עליו.. נו ואז מחליטים מיטה כזאת שידה כזאת,נו כיף גמרנו.....לא ולא איך זה יראה בצבע ,ואיך בשילוב כזה ואיך ואיך ואיך....... ואני הכל יפה מה שאת רוצה...(רק שנלך כבר) ובאמת בסה``כ מיטה ושידה ,,, טוב אחרי שבדקנו את כל הקולקציות החלטה יש יש יש ..... הולכים ...לא ולא עגלה .... בזמני היה אפשר לבחור עגלה אחת היום יש עגלה דאבל קבינה ,גלגלים מסתובבים,עלגלים קבועים ישיבה ,שכיבה....וכואבת לי האצבע אך תחסכו מימני את כל הרשימה..... למה לסבך את החיים הרי כל העגלות טובות מצויינות עברו מבחני דרכים,מבחני ריסוק, ואחרי שבחרנו עגלה אז מתחיל צבע הכיסוי .........תנחשו מה ...? יש רק 3 צבעים ...איזה אושר על פני... זהו בחרנו את הכל אפשר ללכת לשים את הרגליים במים חמים....לא ולא ,אולי נראה כמה בגדים........לאאאאאאאאאאאאאאא. את זה אני משאיר לך ........להתראות..... מוכר הא.... :cool: חזרנו עיפים אך...... שלכם עופר

אמיר.

New member
היו זמנים

אנחנו חיכינו לרגע אחרי האחרון הלכתי עם אחותי המנוסה הכל תוקתק תוך חצישעה בקניון.

נקיטה...

New member
עופריקו... :cool:

יודע... קראתי אותך עם הקפה של הבוקר, הזכרת לי נשכחות. מלאת אותי בגעגוע מתוק לדברים כאלה שרק מתחילים... הציפיה הזו לרך הנולד, הריגוש הזה שכולל בתוכו את כל ההכנות הראשוניות מיטה שידה...עגלה... וכן כן הילד צריך גם בגדים... עופריקו... תודה לך על בוקר מתוק שכזה... :cool: נקיטה

מיה30

New member
באמת כייף...

לקנות כל חדש ומתוק וקטנצ`יק אבל...תמיד אפשר לקחת קטלוגים ולשבת בבית {עם הרגליים על השולחן, כמובן} עם איזה קפה טוב {ברור} ובניחותא לדפדף בין הדפים וחוץ מזה למה למהר?? הרי בחודשים הראשונים התינוק במילא ישן בעריסה אז.... רכישות בכייף ו ה מ ו ןןןןןןן מיה30 {אוהבת קניות ברור} :)

למעלה