חייב לשתף אתכם

TheWhiteTigris

New member
חייב לשתף אתכם ../images/Emo3.gif

פירן שלנו (או שכבר לא שלנו?) הוא אייסמן. פאק, לא יודע איך, אבל אנשים, בלי שיעיף מבט אליהם, נוהרים אליו. כולל אחת הבנות היפות שצמודה אליו (אתה יודעמי זאת,אל תכחיש!). והוא לא מפסיק לדבר בפלא'!!! כל הפסקה, אבל כ-ל ה-פ-ס-ק-ה הוא מנפח את חשבון הפלאפון שלו. בטוח, למרות ההכחשות, שהוא מדבר עם החברה שלו כל הזמן (שגם אותה יצא לי לראות
ואתם לא. אני ראיתי את הצמד חמד ואתם לא!!
[אין פה סמיילי המוציא לאחרים לשון, אז תשתפו פעולה...] ) אה, ומכירים את האנשים האלה ששיער ארוך מתאים להם? שיער ארוך דיי חלק כזה,משהו אירופאי? זה הוא. מנאייק. לי יש סתם שיער (ולכן חייב לעשות קצוץ). אה,והוא עושה רושם של בחור סבבה (לא יצא לנו באמת להסתובב, כי בכ"ז, סטודנטים, לא בדיוק משועממים...) אה, ופירן, אתה עדיין חייב לי סיבוב בדירה. אה, ואם למישהו אכפת לגביי - נראה לי אני סוף הסמסטר הזה (סימסטר ראשון) אני נזרק מהלימודים. זה קשה רצח. ועוד לי (וכמובן ששוב, רק פירן יודע למה...
)

Piren

New member
LOL ../images/Emo6.gif

הרגת אותי! לא הגזמת בכלל
נוהרים אלי אנשים?! בכל מקרה, אתה יכול להרגע לגבי גילי, יש לה חבר כבר קרוב לשנתיים
לגבי הפלאפון, נו מה לעשות! חייב לארגן אינטרנט, גז, יס, טלפון, ארנונה, חשמל וכל מיני דברים אחרים מעצבנים שנפלו עלי בזמן האחרון למרות שהיו אמורים להיות מאורגנים כבר. אגב, כנראה שאתה מפספס את כל האסאמאסים שאני שולח בזמן השיעורים
לגבי הסיבוב בדירה, סבבה, זה אתה שהברזת ברביעי
אפשר לחשוב איזה "סיבוב" זה יהיה, מינימום ארמון
לגבי הקושי, תתחיל להגיע מוקדם, תפוס מקום בשורה הראשונה, רק תשתדל לא להתאפץ
שב ליד מורן
(שאגב, מהכיתה שלי בתיכון).

TheWhiteTigris

New member
צנוע הבן אדם...

תסביר לי איך זה שאתה יושב, בסתלבט כזה, ומלא פעמים יש הרבה אנשים סביבך. רק תסביר לי את הסוד! ואני "הברזתי" יום רביעי רק אחרי שלחצתי שתיקח אותי. מה שאר השבוע? לא חשבת להזמין אותי הא?
ואמא שלהם. המלחמה על המקומות הראשונים.. זה מפחיד. אנשים עולים אחד על השני כדי לתפוס מקום קרוב. כמובן שאפשר להבין אותם. המרצים יהיו מובנים רק כשיתחילו לדבר עם מגאפון. אגב, מי זאת מורן?! (יותר מידי שמות עברו ליד האוזן שלי בשבוע הזה...)

Piren

New member
חחחח

חחח מאיפה לי
לגבי שאר השבוע, מה אני איזה מועדון שאני צריך לשלוח הזמנות שאנשים יבואו? אתה רוצה לבוא תגיד
מורן זאת הבחורה שעמדה על הבמה בשיעור לוגיקה והכריזה "שלום הנדסת תוכנה, אני מורן ואני לומדת איתכם"
גברת וועד

TheWhiteTigris

New member
אה זאת...

בהתחלה חשבתי שהיא תהיה סתם ערסית מעצבנת. אבל בחצי דקה שהחלפתי איתה 3 מילים, דווקא נראית סבבה. רושם ראשוני נחמד. נראה מה בהמשך. ואתה לא מועדון, אבל אם הבטחת למישהו סיבוב בטירה הפרטית שלך - תקיים! תזמין!

בשלולית

New member
אך... כמה לא מפתיע אותי ../images/Emo13.gif

ידועים לי כמה מהדברים... במיוחד הקטע עם השיער שלו
ופירן מה קרה מותק? זהו? עברת לדרום, שכחת אותנו? (אותי!! חח)

Piren

New member
חחחח לא...

פשוט רק היום סוף כל סוף יש לי אינטרנט בדירה
יאי לי

למעלה