חייב לשתף אתכם!

משמרותי

New member
הצליח! ../images/Emo6.gif

תלחצו על הקישור עצמו!

דקל נור

New member
כתבה נחמדה

חבל רק שהוא לא כל כך מבין את השיר עצמו! וזה עיקר הבעיה בשיריו של מאיר ע"ה עד שלא שמעת את השיר ממנו לא כל כך הבנת "לא תתפוס אותי",וכמובן בסוף כל הופעה היה אומר"ואתם לא תתפסו אותי לא תתפסו אותי" משורר היה האיש כבר אמרנו ??? ברכה והצלחה שב"ש

novemberain

New member
איזה צירוף מקרים

בדיוק חיטטתי בגוגל לחפש משהו ומצאתי את הפוסט שלו מהשנה החמישי, קראתי בהנאה. אני נכנסת לפורום והפוסט מהשנה העשירית מופיע. תודה. אולי כדאי לאסוף את כל הסיקורים לשרשור אחד מסוקר ולהעלות לטאגליינס כזכרונות נעימים ממופע העשור?

משמרותי

New member
קניתי את הרעיון ../images/Emo24.gif

תשלחי לי את הקישורים שאת מוצאת ואכניסם לקורת הגג המתאימה

novemberain

New member
בכיף (ננצל את ההפסקה מהלימודים בצורה מועילה)

גלצ ווארלה מאקו יש גם בפורום כמה זרעים מעופפים, שכתבו אודות ההופעה ואפשר לחבר לשרשור הגדול ויהיה יופי.

כבר הפרדתי חלק מהשירים

רשימת השירים היא לקמן: פתיחה רמי קליינשטיין - שיר כאב (קטוע) - 01:47 דן תורן ואפרת גוש - ארול - 07:18 דיקלה - ערב כחול עמוק - 04:45 דורי בן זאב - סוף שבוע בכפר - 02:57 שלומי סרנגה - נגה - 03:58 רונית שחר - אגדת דשא - 05:57 מיקי קם - אנא השאר - 05:34 מיקה קרני ומיקה שביב - פלוגה בקו (או לגמרי במקרה) - 07:15 אהוד ושחר אריאל - קוצים א' - 07:32 תרצה אריאל - נאום - 04:30 שולי רנד - מה חדש במדע (מסה בג' חלקים) - 10:09 אחינועם ניני - טרמינל לומינלט - 06:35 שדות גולדברג - מרינה מקסימיליאן בלומין ויהודה עדר - 05:05 עלמה זהר - זרעי קיץ - 05:56 שלל שרב - נינט טייב - 05:51 מי שרוצה אחד מהשירים הנ"ל ישלח לי מסר עם שמות השירים שהוא רוצה.

למעלה