חייב לשתף, כל כך הרבה באד ביטים

• פותח הנושא b.o.b
  • פורסם בתאריך

b.o.b

New member
חייב לשתף, כל כך הרבה באד ביטים

בשבוע האחרון, אני סובל מכל כך הרבה באד ביטים, שאני כבר יודע שזה הולך להגיע בטרן\ריבר. זה קורה לכם? המצב השכיח ביותר, שאנשים מנסים לבלף אותי, אני יודע שהם מבלפים. אני משווה.. והם מקבלים את הOUT היחיד שהיה להם(אילו המקרים המרגיזים ביותר, כי בעצם קראת אותם נכון) המצב כל כך חמור, שכל פעם שאני בוול יין עם פוקט ביד.. מול פוקט נמוך יותר, אני פשוט יודע שהוא יקבל את הסט.. ותסמכו עליי שהוא מקבל אותו. מה אפשר לעשות במצב כזה? אני באמת לא מרגיש שאני משחק רע.. אני משחק זהיר הרבה יותר, אבל כמה אפשר? יש למישהו רעיונות? נ.ב אני משחק בפול-טילט, למרות שאני בטוח שסובלים מהעניין בכל המקומות באופן זהה.

Kgt1

New member
סבלתי השבוע (במשחקים על שולחן) משלושה בד ביטס

של ידיים שנעו בין 7 אחוז ל-3 אחוז להפסיד, בקופות מצטברות של כ-1500 שקל... עם זאת, עקב העובדה ששיחקתי נכון את הידיים, אני בהחלט מקווה שמרפי יירד לי מהגב, ולאורך זמן המשחק הנכון יחזיר לי את הכסף עם ריבית... זו הדרך היחידה להתייחס לבד ביטים.

puker

New member
קרה לי החודש..

הפסדתי 14 באי איינס רצוף עם בדיוק כזה דבר. כל פעם כשאני בטוח שאני מוביל בפלופ אני מקבל את הקלף הכי גרוע בחבילה בטרן.. וזה פשוט קרה שוב ושוב. ממש מזדהה עם הקטע שאתה יודע שיבוא לו הקלף בריבר, אני פשוט התחלתי לצחוק עם הזמן כשזה קרה. החדשות הטובות הן שזה נורמאלי לגמרי, יש תקופות כאלה והסוד הוא פשוט להמשיך לשחק, או לעשות הפסקה אם אתה מרגיש שאתה גם לא במיטבך. אני החזרתי את כל מה שהפסדתי תוך שבוע ++. תהיה שמח שאתה מכניס את הכסף שלך טוב ואל תתן לביטים להכניס אותך יותר מדי לטילט, אני מתחרפן דווקא אם אני עושה טעות, לא מכאלה מצבים. אגב כתבתי על זה בבלוג שלי: http://blog.tapuz.co.il/puker

puker

New member
חחח ואגב באד ביטים

כמה דקות אחרי שכתבתי את ההודעה עפתי מטורניר. היה לי AK יהלום. מול רייז וקול נכנסתי אול אין (בליינדים גבוהים). קיבלתי משניהם קול. לאחד היה AQ ולשני KQ. קיצר בפלופ באו שתי יהלומים, כלום בטרן. עכשיו יש רק מלכה אחת (אין להם יהלום) שיכולה להעיף אותי. מיותר לציין מה בא בריבר.... משחק מחורבן!

b.o.b

New member
זה מה שאני עושה

אני ממש לא משחק סלואו פליי ונותן להם לראות קלפים בחינם, המון פעמים אחרי הפלופ שנינו באול יין ואז הטרן והריבר מסתדרים לו מצויין, לי קצת פחות...

2המרפא

New member
כן גם אני שמתי לב שבפול טילט יש הרבה ממה....

שנקרא "MAGIC RIVER CARDS". נפלתי לא פעם ולא פעמיים כשלבנאדם יש אאוט אחד והוא תופס אותו. אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק ביש מזל או אולי "שחקני בית" אבל אני עדיין מורווח בקטנה אז לא יודע.

eilat11

New member
אני אחד האנשים שהכי מתעצבנים

מבאד ביטים, חברים שלי קוראים לי פיל הלמיוט (לא מהסיבה שאני משחק טוב כמוהו אלה בגלל העצבים שאני מוציא על ניצחון במזל) למדתי שאם אתה משווה ומישהו מנצח עם מזל פשוט לא להתעצבן, כי אתה שיחקת טוב יותר. אם אתה רוצה להיות ריווחי בפוקר לדעתי לצאת להתרעננות אחרי דאונסווינג ולחזור רענן פשוט יחזיר לך את כל הכסף. לפני כמה שבועות חבר שלח לי 10 דולר לסטארס, שיחקתי בהתחלה עם לימיטים גבוהיים מדי לבנקרול שלי, כדי לעבור את הסכום ההתחלתי. עליתי תוך יומיים ל-190 דולר, המשכתי לשחק והתחלתי להפסיד בבאד ביטים, למרות זאת המשכתי לשחק עם עצבים ורק המשכתי להפסיד ככה, הגעתי ל-2 דולר תוך יומיים שוב, (והכל היה כניסות עם 5-8 דולר לחדרים לא יותר מדי). מה-2 דולר עליתי שוב ל-90 דולר ומשם הפסדתי הכל שהשתעממתי ונכנסתי עם כל הכסף לחדר.

NoEgo

New member
אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר

אני משחק בפוקרסטארס וסבלתי גם כן כמה ימים רצופים של באד ביטים נוראים. אני מדבר למשל על אול אין לפני הפלופ אני עושה קול עם אס קינג ורואה אס תשע וכמובן שמגיע התשע. זוג מלכות שהפסיד לזוג ארבע שפגע בסטרייט והכי גרוע קרה לי ממש עכשיו:SNG - כניסה 4 דולר , 180 שחקנים. נשארו 19 שחקנים - 18 בכסף. אני שורט סטאק עם 7-8 ביג בליינדים, יושב בקאט אוף. רק אחד עושה קול אני עם AT סויט משווה.פלופ מגיע 67T ריינבואו. השחקן שעשה קול לפני מהמר 1200 (הקופה 1600) , אני אול אין עם 2600 - 1400 מעליו. הבלינדים פורשים והוא פותח TJ , כמובן שהוא מקבל את הג'ק בריבר ו- 8 דולר הלכו לאיבוד. ובדרך כלל אני לא משחק בבאבל כאלה ידיים , אבל ידעתי שאני מוביל ולא הייתה לי הרבה ברירה... העצה הכי טובה שלי בשבילך היא להמשיך לשחק בדיוק באותה צורה - אם אתה חוטף באד ביטים סימן שאתה משחק טוב, זה הכל.

דם הבן

New member
קאט אוף או לא

אני זורק AT גם אם הם סוטד. אם אתה כבר נכנס- מהקאט אוף היית צריך לעשות רייז, אם לא אול אין. אחד רק משווה ולא מעלה? רייז וגנבת את הבליינדים יחד עם הקול שלו.

למעלה