חייב עזרה בבניית תכנית אימונים

חייב עזרה בבניית תכנית אימונים

היי, אני בן 18, 184 ס"מ, שוקל 86 קילו (לאחר שהרזיתי בשבוע האחרון בעקבות שפעת מ-91 קילו). בגיל 13 התאמנתי באופן מאוד אינטנסיבי במשך קרוב לשנה בחדר-כושר, באימון שכולו היה אימון על הגוף העליון. לאחר אותה שנת אימונים, הפסקתי להתאמן לחלוטין, אבל אני מרגיש שהתוצאות של אותם האימונים נשארו איתי עד היום. בעוד כחודש אתגייס לחי"ר, ורציתי לבנות לי תכנית אימונים לגוף העליון במשך חודש אחד - כי קראתי פעם איפשהו שגם לאחר מספר של שנים של הזנחת אימונים פיזיים, הגוף עדיין ´זוכר´ ומחזיק מידע לגבי השרירים. אני צריך קצת עזרה בבניית תכנית אימונים שתתאים לי ושתארך רק חודש אחד, ושאוכל להחזיר לגוף מעט ממסת השרירים שהיתה לי בעבר (אני יודע שנזכרתי קצת מאוחר, אבל טוב מאוחר מאשר לעולם לא). אין לי שום ציוד בבית מלבד זוג משקולות של 6 קילו וכסאות (שמעתי שניתן להתאמן בעזרתם לא רע), וחדר כושר הוא פתרון קצת יקר מדי עבורי. אני ממש אעריך את זה אם מישהו יכול להציע לי תכנית אימונים לגוף העליון שאוכל לבצע רק בעזרת שתי המשקולות (6 קילו) שיש לי, ואולי הכסאות... הרבה תודה!!

תוכנית

לצערי אין נוסחת פלאים שתעזור לך כמו שאתה רוצה תוך חודש ! אני מבין שאתה רוצה להשתפר מהר אבל ההתלהבות והרצון העז שלך יכולים לגרום לפציעות - שמור על עצמך ! עליך לחזור בהדרגה לכושר ע"י ביצוע 2-3 אימוני משקולות בעצימות קלה עד בינונית ובנוסף 2 אימוני ריצה של 20-30 דקות. מעבר לכך רק תזיק לעצמך ותגיע לצבא עם פציעות !!!

למעלה