חייב עזרה בהוצאת לינה ביתית

חייב עזרה בהוצאת לינה ביתית

יש לי בעיות קשות לישון בצבא אבל אני לא מסוגל להסביר את זה טוב כדי שהקבן יתן לי לינה ביתית מה אני אמור להגיד לו בשביל לקבל לינה ביתית? בבקשה תעזרו לי אני לא מאלה שסתם מחפשים להיות קרוב זה באמת קשה לי נפשית להיות רחוק מהבית אבל אני יודע שהקבן לא יבין אותי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לינה ביתית

אנחנו שומעים כמה קשה לך לישון בצבא, אולי המקום הלא מוכר הוא זה שמפריע לך, אולי האנשים הנוספים שישנים איתך בחדר.. אנחנו מבינים מדבריך שפנית או ביקשת לפנות לקב"ן כדי לבקש ממנו לישון בבית.. אפשר אולי לנסות לדבר על כך גם עם המפקד או עם קצינת הת"ש.. אנחנו מזמינים את חברי הפורום הנוספים לשתף אותך ואותנו מנסיונם בנושא, אולי יש מישהו שעבר חוויה דומה ויכול לייעץ לך מנסיונו.. בנתיים, אתה מוזמן לשתף אותנו עוד בקושי שלך.. אולי הכתיבה עליו תקל מעט על הרגשתך..

....

אני לא נרדם בלילה ויש לי בעיות עם אכילה בצבא אבל אני לא מראה את זה למפקדים ואני יודע שהקבן שומע כל יום אלף סיפורים כאלה כי כל מי שהולך לקבן זה מה שהוא אומר אני לא יודע מה לעשות כדי להוציא את הלינה ביתית אני מעדיף להשתחרר ולא להיות בבסיס סגור

GIRL171

New member
גם לי היה את

זה בגדנ"ע אומנם ולא בצבא כי עוד לא התגיייסתי, אבל המיטות לא נוחות בטירןף( עושות כאב גב), הנחירות של הבנות בחדר הרגו אותי,וגם האנשים שאיתי בחדר, לכן אני רוצה בסיס פתוח, תמיד תוכל להגיד שיש לך נדודי שינה ופה בצבא זה רק מחמיר בגלל האנשים, ואם הם נורחים אז זה גם משגע..

שמע...

אולי פשוט תצא מהארון. יש לי קרוב הומו, שעובד במודיעין, ובעל סיווג בטחוני מאוד גבוה, כך שזה לא ממש קשור - אפשר לצאת מהארון, ולהשאר בחיים. רק תשתדל שלקב"ן לא יהיו דעות קדומות ... לא צריך קב"ן - לפי מה שזה נראה, הוא ישחרר אותך על פרופיל 21, וזה לא ממש כדאי שיקרה. (התקופה הכה קצרה בצבא, צריכה לעבור ... בחיים האמיתיים לא). בהצלחה.

למעלה