לשאול אותי על גבי מערכת המסרים או בדואר האלקטרוני שלי [email protected] . וזאת מכיוון שנושא הפורום הוא זוחלים, אם אתה מעוניין תפנה אלי ואנסה לעזור לך ככל שאפשר. תודה יונתן
מצד אחד, אפשר בהחלט לפתח מידיי פעם שירשורים שקשורים לחיות אחרות אבל איפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר? הריי אם ישאלו שאלות על טרנטולות אז למה לא עקרבים? נמלים? סנאים? פילים? חשבנו בזמנו על אפשרות להרחיב את תחומי העיסוק של הפורום הזה, אבל הגענו למסקנה שזה לא יהיה הוגן כלפי הגולשים מאחר ואנחנו אמנם מכירים מגוון רחב של בע"ח אבל לא ברמה מספיק טובה(לדעתי) כדי שנוכל לענות על כל שאלה שתשאל ולמצא את הקישורים\מאמרים המתאימים. אבל בהזדמנות זו-אם למישהו יש עניין(וידע כמובן) בטרנטולות או חרקים או כל דבר אחר הוא מוזמן לפנות להנהלת תפוז ולהציע להם לפתוח פורום בעניין. אני אשמח לייעץ למי שמעוניין כיצד הפרוצדורה פועלת.
שאין ממש הרבה שמבינין ואוהבים, אז מיותר לפתוח פורום על חרקים... ואני חושב, שאנשים שמתעסקים עם זוחלים בד"כ אוהבים גם את החרקים... ויודעים עליהם... כבמובן שעל פילים וסנאים אין מה לדבר כאן, כי בשביל זה באמת יש פורום אחר...
קודם כל שלום לכולם..אני חדש כאן בפורום מתעניין בקניית טרנטולה...מאז ומתמיד היה לי החשק לגדל איזה עכביש נחמד...אפילו קראתי קצת באינטרנט על טרנטולות שאפשר לגדל בבית...לא הסקתי מכך כלום שאלותיי:מהן הטרנטולות המועדפות לגידול? איפה אפשר לקנות אותם?(לי אמרו שבהמנה מיוחדת) מהם המחירים שלהם? האם בכלל כדאי לגדל? תודה ...