חייב עזרה בפעולה לכיתות י"א

אדיר1990

New member
חייב עזרה בפעולה לכיתות י"א

יש עליי להעביר לכיתות י"א פעולה בנושא תאונות דרכים. אני לא יודע איך לבנות אותה, עם מה להתחיל..... זרקו כול מה שעובר לכם בראש!!!!

אדיר יקר

אתה יכול לקחת סרט שמדבר על תאונות דרכים (אתה יכול להתייעץ עם המרכז הדרכה אצלכם או עם מנהל חברה ונוער על סרטים טובים בנושא- ישנו סרט שמספר על קבוצת תמיכה שנפגשת אחת לשבוע וכל אחד מספר את הסיפור שלו. אני פשוט לא זוכרת את שמו, אבל מומלץ בחום) ואח"כ לערוך דיון על הסרט + הסקת מסקנות.
פעולה מורכבת *מניח על הרצפה כתבות על תאונות דרכים מהעיתון וכל אחד צריך לקחת כתבה שמדברת אליו ולהסביר למה בחר אותה. לאחר מכן לדון איך הייתם פותרים את התאונה ומה גורם בדר"כ לתאונות דרכים. *מחלק לקבוצה וכל קבוצה צריכה לקחת כתבה ולשחזר את כל התאונה לפי חלקים ומה היו עושים כדי שלא תהיה התאונה. *כל קבוצה צריכה להרכיב סיפור ולהציג אותו. חשוב לתת 2 פתרונות (אחד טוב ואחד לא). לאר ההצגות עורכים דיון בנושא. ישנו עוד סרט מצויין שמספר על חבורת צעירים שירדה לאילת ואחד החברים (הנהג) נפצע בעין במהלך הטיול ובכל זאת נהג חזרה לבית בנוסף הוא הושפע חברתית במהלך הנהיגה מחברים למהירות מופרזת ונכנס במשאית. מבוסס על סיפור אמיתי. בהצלחה

dragonit12

New member
איי../images/Emo10.gif

זה באמת סיפור אמיתי?! את זוכרת איך קוראים לסרט?! או מתי המקרה הזה קרה בערך..? תודה:)

Blase

New member
הסרט על החברים

ראיתי את הסרט במסגרת בית ספר סרט מאוד מרגש ונוגע ללב(זה שנפצע בעין מצלם את כולם באוטו,במלון) ומה שמסתבר שבאמצע הסרט חברה שלי התחילה לבכות ויצאה החוצה ומה שהסתבר בסוף שזה שנפצע בעין הוא דוד שלה והוא מת בסופו של דבר עצוב

L o l e e t a

New member
הממ..

תחפש תמונות של תאונות דרכים,אתה יכול לפזר אותן בחדר שיהיו למן..תפאורה. תקרא סיפור\כתבה על תאונה ממש מצמררת..תראה סירטון. דבר על הגורמים לתאונות,סטטיסטיקות..תן להם כל מיני סיטואציות שיצטרכו לפתור או להסביר. אמ..אם יעלו לי עוד רעיונות אני אגיד לך

ליאת יקרה

גם אני כשהייתי בכיתה יב' החלפתי רכז נוער והדרכתי את הקבוצה שלי במתנ"ס. זה הכל תלוי במדריך. הדרכתי באותה שנה חניכים בכיתה ג', חניכים בכיתות י'-יב'... צריך לקבל המלצות טובות מרכז הנוער.

למעלה