חייב עזרה ברעיון להצעת נישואין

djofor

New member
חייב עזרה ברעיון להצעת נישואין

היי אנשים.... אני חדש פה... אני חייב עזרה! אני מתחתן באפריל וחייב רעיון מקורי להצעת נישואין. זה בסדר גם אם ראיתם את הרעיון במקום אחר ונראה לכם שזה יעניין אני חייב להשקיע כי בהצעה הקודמת הייתי ספונטני... אני והחברה יצאנו 5 שנים ונפרדנו... הינו כבר בדרך לחתונה ונפרדנו חזרנו לפני חודש ואנחנו מצתחתנים באפריל מקווה לעזרה אופיר

נימשון

New member
אני לא הבן אדם הנכון

לשאול אותו את זה, אני מהבחורות שאוהבות את זה פשוט, מרגש והכי אמיתי שיש.

shaniza

New member
תחפש בפורום חתונות

זכור לי שהיה שם שרשור של הצעות הנישואין שהבנות קיבלו... בטוח תוכל לקבל איזה רעיון מכל ההצעות שעלו שם. ומזל טוב! מקווה שהפעם לא תיפרדו בדרך לחופה.

magenta73

New member
אם אתם מתחתנים באפריל...

משמע כבר יש תאריך... למה אתה צריך בדיוק להציע? לא הבנתי...

נימשון

New member
הוא החליט

היא כנראה עוד לא יודעת על זה

magenta73

New member
הוא החליט?

יפה לו... הוא יודע מה זה לארגן חתונה היום??? תיק, תיק, תיק... הכי טוב, ביום של החתונה יקח אותה ל"יום סידורים", ברחוב דיזינגוף ויגיד לה יש לך 5 שעות למצוא שימלה, להחליט על מעצב שיער (שלא נאמר ספר), מאפרת ונעליים. 30 שניות, זוזי! חחח....

מתולתל

New member
עלית על זה! יופי!

לכו לטיול בדיזינגוף, פתאום תעצרו ליד חנות שמלות (נגיד גלית לוי, אם יש לך ביצים...), ואז תגיד לה, מה דעתך להכנס למדוד? יש לנו תאריך לחתונה באפריל...

djofor

New member
זה לא שאני מתקתק חתונה ספונטנית

אני עושה את זה שוב בצורה מושקעת יותר... כתבתי שבפעם הקודמת זה היה ספונטני וקטן חוץ מזה... אני תקליטן באירועים ועובד בחברת תקליטנים - אז תקליטן כבר יש... החברה ( אישתי לעתיד...) עובדת בסלון כלות ... אז שמלה כבר יש.. ובגלל ששנינו עובדים בתחום.. כל שאר השירותים לא בעיה לסגור כי כולם חברים אל תדאגו- ארגון יש...

magenta73

New member
איזה חברה?

פרסמת במתחתנים?
הנה רעיון - תעשה לה כמו שפעם היה מסגרת כזאת, עם סגריה בפנים, והיה מצורף לזה פטיש קטן, והיה כתוב "נא לשבור במקרה הצורך"... אותו דבר, רק אם טבעת בפנים.

magenta73

New member
אתה יודע מה

אם אתה חייב רעיון המוני, לך לסרט, לפני זה, תעשה סרט פרסומת קצר, בו אתה מציע לה נישואין ותבקש להקרין אותו........ אלוהים! מה קרה ל- "תתחתני איתי" ... "כן אהובי"... למה זה חייב להיות המוני? זה מגעיל אותי...

magenta73

New member
למה לא?

חלק מתפקידי הוא לתת רעיונות יצירתיים... גם לדברים שאני לא אוהבת ...

שלום אופיר../images/Emo13.gif

שם יפה אגב (ולא , אני לא מתחנפת..) אז ככה: -אתה יכול לקחת אותה לטיול מדברים עם כמה חבר'ה..ולומר לה אחרי כמה זמן שאתה צריך ללכת לשירותים ואז להעלם לה.. לאחר כמה זמן היא תמצא את עצמה לבד כאשר פתאום מישהו צונח מעליה עם מיקרופון ביד(סטייל עמיר פרץ) וצועק לה:"ה א י ם ת ת ח ת נ י א י ת י ? " -אתה יכול להשכיר קבוצת אנשים , לקבוע איתם יום ושעה ואיזור צעידה(תיכף אסביר..) (וגם אמרת שאין לך בעיה להוציא סכום כסף..נכון?) ואז יענו לטייל איתה ברחוב בסבבה..פיתאום לומר לה.."אני מרגיש.."..ואז היא תשאל אותך "מה אתה מרגיש.."? ואז אתה ועוד קבוצת אנשים שכאילו היו "במיקרה באיזור" יתחילו לשיר (כשפיתאום יצוץ לו משום מקום פסנתר).."או הו הו אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה...האים תנשאי לי?"... -לקנות לה עשרות פרחים, לשים בחדר כשהם פזורים על הריצפה ולהתחבא מתחתיהם.. כאשר היא תכנס לחדר תרומם כמעה ותאמר לה" האים תנשאי לי ליבלובית שלי?" (היא לא פחדנית , נכון?) - אתה יכול להציע לה נישואין בפורים באיזה מסיבת ריקודים לוהטת כאשר אתה מחופש למישהו שרמנטי...על התחפושת תחשוב בעצמך..
יאללה זזתי.. צ'אווו

למעלה