חייב עזרה דחוף בקשר להונג קונג

tomer4life

New member
חייב עזרה דחוף בקשר להונג קונג

שלום אני בן 25 וקיבלתי דחף לנסות לעבוד ולחיות בהונג קונג.... האם מישהו יכול להסביר לי אם יש מצב למצוא שם עבודה? האם ישנם שם ישראלים שניתן ליצור עמם קשר ? אני לא מכיר שם אף אחד... באינטרנט לא מצאתי כלום.... יש לי נסיון רב בכל מני עבודות ותואר ראשון בתקשורת. אין לי עם מי להתייעץ לכן אני חייב את עזרתכם האדיבה בדחיפות. גם אם אין לי סיכוי אני אעריך אתכם על הכנות. תודה רבה לכולם, תומר.

אMור

New member
אתה - חמוד אתה...

"דחף לחיות ולעבוד בהונג קונג..." אחלה דחף שבעולם - כי באמת שאין כמו הונג קונג! איך הגיע לך הדחף הזה? מענין... ניסיון רב בעבודות ותואר בתקשורת... מזכיר לי קצת את עצמי... בד"כ, מי שעובד בהונג קונג אלו הם אנשים טכנים מקצועיים בתחום המחשבים או כאלו המקושרים לעולם היהלומים... קשה לי לראות איך אתה מוצא עבודה באישורים במקום הזה... יש אופציה נוספת, והיא להצטרף לכוחותנו בשנז'ן, הגובלת בהונג קונג, כך שתוכל לעבור את הגבול מתי שתרצה ותוכל לטעום את הונג קונג מקרוב... מה תעשה בשנז'ן? השמים הם הגבול (למרות שלא כדאי להסתכל מעלה לשמים, לא של שנז'ן ולא של הונג קונג - כי מה שתראה בד"כ זה אפרוריות של עננת זיהום אוויר מרחפת מעליך...) זהו בינתיים...

tomer4life

New member
אז אתה חייב לתת לי עוד פרטים !!!!

אני כבר לא יודע מה לעשות.... איפה אני יכול למצוא אינפורמציה? שנז'ן? לאן לפנות?

אMור

New member
אני "חייב"? מי אמר?

זה שתפתח עוד הודעה חדשה לא יגרום לי לראות יותר טוב... יש כאן כמה אנשים בפורום שמאוד יעניין אותם מה פשר הלחץ הזה שלך לעזוב את הארץ... אבל האם עצם היותך מעונין להגיע לכאן הוא רק מפני הרצון לעזוב את הארץ, או שיש לך איזשהו כיוון ספציפי לשמו המקום מושך אותך להגיע? במילים אחרות: תן על עצמך ועל הענין שלך להגיע לכאן יותר פרטים וננסה לגאול אותך ממצוקת הארץ... הנושא הזה מוכר כאן לכולם...

tomer4life

New member
טוב הנה האמת... אבל תחשבו שהשתגעתי

כמובן שיש בחורה בכל הסיפור...... בהונג קונג..... האמת שאני מברר על לימודי תואר שני אולי מדיה ארט פרודקשן.... אולי משום ששם זה גם יותר זול מאוסטרליה.... אבל הבחורה היא הסיבה האמיתית.... אני יודע שאני דפוק...... תעודדו אותי....חחחחח אבל מה שסיפרת נראה לי מעניין. היא גם אמרה שיש אנשים שגרים בסין ועובדים בהונג קונג.... שנז'ן? מה הדיבור? תראה אם אני אסע להונג קונג.... נגיד עבודה התחלתית בתור ברמן אולי אני אמצא? מה הולך שם עם הישראלים? כמה כסף בערך אני צריך לארגן אם אני נוסע לשם לאיזה חודש ככה? האם בכלל יש לי סיכוי להסתדר שם... תבין פשוט אין לי עם מי לדבר כי אני לא מכיר אף אחד משם...או מישהו שהיה שם.... כלום.

tomer4life

New member
ועוד משהו....

בכל העולם יש לך את הישראלים עם כל העגלות שלהם בקניונים או מכירות תכשיטים וכו'.... דווקא שם אין???? לא שאני מתיימר לעבוד בכאלו דברים אבל אני מוכן לנסות הכל. מה הדבר הכי טוב בשבלי כרגע לעשות, איפה להתמקד בחיפושים אחר עבודה מסוג זה או אחר.... איפה אני יכול ליצור קשר עם אנשים? חוץ מתואר ראשון בתקשרות..... יש לי נסיון בעבודות רבות כמו כל ישראלי מצוי.... מה הצעד הבא שאני יכול לעשות?

הצעד הבא שאתה יכול לעשות

הוא קודם כל להרגע! מה הלחץ הזה??? הונג קונג לא בורחת לשום מקום תאמין לי! הנה קישור שאולי יעזור לך.בהצלחה.

farfromhome

New member
לא השתגעת

גם אני בטיוואן בגלל בחור

אני מסכים שאתה חייב עזרה דחוף

ואני מייד מתייצב. כי זה דחוף (נו טוב, באיחור של שלושה ימים...). נזרוק את כל מה שאנחנו עושים, כי זה דחוף.

יהלומים או היי טק

מעבר לזה, אל על או בקונסוליה. לגבי לימודים אני לא יודע. שאר תוכניותיך, לא מציאותיות לדעתי. יהיה לך קשה למצוא עבודה בלי אישור עבודה, ומעבר לזה, זה לא ריאלי, כי עלות המחיה כאן היא גבוהה מאוד. תמיד אתה יכול להתחזות לפיליפיני ולקבל 500USD לחודש, שמספיקים ל2 בירות ומסטיק..

למעלה