חייב עזרה

אלמקס

New member
חייב עזרה ../images/Emo101.gif

שלום לכולם אני חדש בפורום אז קודם העונג לי. שנית אני צריך שתעזרו לי..... אז ככה הסיפור הוא כזה: היתה לי ידידה טובה במשך שנתייים, כשאני אומר ידידה טובה זה לא עוד אחת מכמה ידידות. אנחנו היינו פשוט בקשר הדוק טלפונים בלי סוף, חשפנו אחד בפני השני את כל הסודות שלנו סידרנו אחד לשני דייטים, יצאנו לבלות, ביקרנו אחד את השני במקום העבודה ובבית. בקיצור היתה ביננו הבנה ותקשורת ברמה מאד טובה. בכל השנתיים האלו לא היה ביננו מגע פיזי מעבר לחיבוק/ נשיקה על הלחי. לפני כ-שלושה חודשים התעורר בי מן רצון עז לקדם את הקשר התחלתי פתאום להרגיש כל מיני דברים בפנים כשהייתי רואה אותה וזה פשוט בא לי טבעי. עד עז אף פעם לא ראיתי אותה כבת זוג עתידית (אף פעם לא נמשכתי אליה). והנה זה קרה, התחלתי להמשך אליה, ניסיתי להתקרב אליה יותר אבל היא לא הבינה את הרמז. ניסיתי את כל הרמזים שרק אפשר וכלום לא עזר הבחורה פשוט לא קולטת!!! עברתי לשלב הבא (בלית ברירה) ופשוט באתי ואמרתי לה מה השתנה אצלי ומה אני מרגיש. מפה והלאה החיים שלה ושלי נהפכו לסרט גרוע. בהתחלה היא היתה בשוק! עד שהיא הבינה שאני רציני. היא פשוט התחילה מצד אחד להתקרב אלי (כן עשינו את זה) ומצד שני היא מתרחקת ממני כמו איזה מצורע. ההתנהגות שלה נהייתה כזאת קיצונית שאני לא מצליח להבין אותה. או שאנחנו ערומים אחד על השני או שהיא בקושי אומרת לי שלום ואפילו עושה לי טובה שהיא עונה לי לטלפון. וגם שהיא כבר עונה, היא מדברת אלי בטון מזלזל כמו לאיזה אחד שהיא הכירה אתמול ולא בא לה עליו. לאחרונה היא פשוט התחילה לבכות אחרי שהיינו שוכבים, כן לבכות ולא סתם בכי, בכי של תינוק מה עובר עליה ?????????? בקיצור אחרי הפעם האחרונה (שהייתה השבוע), אני כל-כך נפגעתי ממה שקרה, שבכל מהלך האקט הכל היה ורוד וברגע שהיא יצאה מן המקלחת היא התחילה לבכות ולזרוק משפטים כמו "אל תיגע בי שמעת אותי !!!" ש-2 דקות לפני זה שכבנו. בכל מקרה אני כבר 3 יומים לא התקשרתי אליה ואפילו ניתקתי לה את הטלפון כשהיא התקשרה לשאול מה קרה. אני פשוט לא מסוגל לסבול את היחס המכוער הזה!!! מצד אחד אני מטורף עליה אבל מצד שני אני לא מסוגל יותר!!! ניתי לדבר איתה לפני כן לגבי ההתנהגות והיחס שלה שהשתנה כלפי אבל היא ענתה לי בתשובות כמו: "מה אתה רוצה ממני?" , "תניח לי" ככה שאין ממש עם מי לדבר בצד השני (כמו שאומר אריק שרון). תעזרו מה אני אמור לעשות???? למשיך בהתעלמות עד שהיא תבין שהיא לא היתה בסדר או מה? שנינו באמצע שנות העשרים של חיינו. חייב ייעוץ......תודה

שם ים

New member
אין פה ´לא בסדר´

מה שכן, אולי היא עברה התעללות מינית.. ומה שקורה זה, שבעצם פיזית היא איתך, וריגשית היא ´שם´.. ואז, בעצם לא לך היא אומרת את זה.. אלא ל... .. אולי תנסה פשוט לתפוס זוית ראייה אחרת, שלא את זה שלא בסדר, וגם לא היא. אלא שיש מצב שצריך לטפל בו. הצעה ידידות-טיפול נפשי. ותמיכה מצידך יכולה מאוד לעזור. שם ים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אלמקס יקר ../images/Emo14.gif

תודה ששיתפת אותנו בקושי שלך אתה מתאר מצב של תסכול... גם שלך וגם שלה... תחושות של אמון וקרבה שהיו ואינם... נשמע שקשה לה... ולכן קשה גם לך... ושניכם נגררים לכעסים והאשמות... ואולי כדאי לחזור ולבנות את יחסי האמון שהיו קודם... תנסות קודם להבין למה לא טוב לה... לנסות ולהבין מה איבדתם בזמן השינוי ביחסים... מחזקים את ידיך ומקווים שהאהבה תנצח

למעלה