חייב עזרה!!!

חייב עזרה!!!../images/Emo4.gif

לפני חצי שנה בעקרך היא פרצה לחיי.. היתה אורחת לרגע. היה בינינו איזה קשר.. מיני בעיקר... ואז היא יצאה לי מהחיים. לא מתאים לה כרגע להכנס לקשר רציני.... ככה היא אמרה. יצאה מחיי? הלוואי... אני לא מצליח להוציא אותה מהראש ומהלב. אני מדבר איתה בטלפון,באיי-סי- קיו..לרוב אני יוזם את הקשר אבל גם היא פונה אלי לפעמים...אני מת להפגש איתה שוב אבל היא דוחה אותי בכל מיני אמתלות.... לפני שבועיים גיליתי שהיא הצטרפה לאחד הפורומים שאני כותב בו... ככה פתאום. במקרה. הרגשתי איך היא פולשת לי למקום הכי אינטימי, הכי שלי.. הכי פרטי. הפסקתי לכתוב שם והפכתי לקורא פסיבי. אני לא רוצה שהיא תדע מה אני ומי אני יותר ממה שהיא יודעת. היה מפגש של הפורום שהיא השתתפה בו. אני נעדרתי. לא רציתי לפגוש בה פנים אל פנים. היא נכנסה לי לפרטיות ואני רוצה שתצא משם!!!! מה עושים??? תודה על שהקדשתם לי מזמנכם!!!

niva99

New member
../images/Emo101.gif בבקשה!

נעלם יקר -לא נראה לי שתוכל לעשות משהו כרגע בעניין של להוציא אותה מהפורום האינטימי שלך. אם אינך רוצה שהיא תדע על קיומך בו-החלף את הכינוי. המשך להשתתף בו (בכל זאת לך זכות ראשונים בו-וחבל לפספס מקום שבו רכשת לך ידידים ובו אתה מרגיש בנוח). עם ניק ניים אחר עדיין תישמר מידת האנונימיות שלך-מי שיכיר יכיר ומי שלא לא.

למעלה