חייב עזרה

Asbest

New member
חייב עזרה

למי שעבר את תהליך זימון לראיון לויזה לארה"ב דרך אתר האינטרנט ואולי יודע למה חובה למלא את השורות בהן צריך לציין "איש קשר בארה"ב,"מספר טלפון של איש קשר"מספר בעבודה וכו'.. אין לי איש כזה בארה"ב ובלי הנתונים הללו האתר לא מאפשר לך לדלג לדף הבא משהו שמאוד תמוהה לי וממש אודה למי שיש ידע ועבר את התלהליך תודה רבה!

Asbest

New member
אני רואה שאתה מבין בנושא :)

בדף הבא מופיע - "ניתן לצרף עד 4 בני משפחה לראיון אתכם. עליכם להיות בעלי קרבה ראשונה (בעל, אישה, בן, בת) ועל כולם להתגורר באותה הכתובת." והאופציות לבחירה הן "דלג על הוספת בן משפחה" או "הוסף בן משפחה" לא הצלחתי להבין מזה אם אני אמור להוסיף את הפרטים של כל משפחתי או שמה פרטי מספיקים ואני רק צריך להביא איתי את שאר בני משפחתי לראיון... כל כך תודה!

ilanvag

New member
אם היית ממלא למעלה מ-10 פעמים את הטופס הזה,

אז גם אתה כבר היית מכיר אותו בעיניים עצומות...
דף הבא - אתה מוסיף את בני המשפחה אך ורק אם גם הם מעוניינים בקבלת ויזה, ואתם רוצים להגיע כולכם באותו מועד לריאיון. מדובר אך ורק בבני משפחה מקירבה ראשונה, כפי שציינת, ושמתגוררים באותה כתובת. זה רק מיועד בשביל להקל על משפחה להגיע/לנסוע ביחד לריאיון, כשמתאמים מועד אחד לכולם, ולא לכל אחד בנפרד (אהה, וזה גם חוסך את ה-12 דולר דמי הרשמה באינטרנט, לכל שאר בני המשפחה, כלומר רק אחד משלם; מעבר לכך, כל שאר העלויות והטפסים חלות גם עליהם). בקיצור - האם גם המשפחה שלך רוצה להוציא ויזות, או רק אתה? אין שום סיבה אחרת להביא אותם לריאיון איתך, הם לא יעזרו לך בכלום...

למעלה