חייב עזרה..

• פותח הנושא UnD
  • פורסם בתאריך

UnD

New member
חייב עזרה..

המסן והאייסיקיו משגעים אותי כבר משהו כמו חודש..הם מתנתקים לבד כל כמה זמן וחלק מההודעות שלי לא נישלחות וחלק ממה ששולחים לי לא מתקבלות ב-2 התוכנות..כל מיני תוכנות כאלה מתנתקות לבד גם הונטרילו..מישהו יודע איך אני מסדר אתזה?

IDAN1815

New member
גם האנטרנט נופל?

יש לך איזו הודעת שגיאה כלשהי ? או שזה פשוט מתנתק? תנסה לפנות לחברת האנטרנט שלך אולי הם יוכלו לעזור לך ...

UnD

New member
לא..

האינטרנט לא מתנתק..זה רק תוכנות כמו אייסיקיו מסנגר ונטרילו וזה שמתנתקים לבד..

razaR2

New member
יכול להיות שהפייר וול שלך חוסם אותו?!

יכול להיות שפתחת איזה הודעת-וירוס שנשלחה אליך במסנג'ר/אייסיקיו?! תנסה לעשות סריקת וירוסים ותבדוק בהגדרות של הפייר וול אם הוא חוסם לך את התוכנות האלה..

razaR2

New member
מה הכוונה?

נופל לך האינטרנט, זאת אומרת, אתה הופך למצב של "לא מחובר" ולא יכול להתחבר לאתרים באינטרנט, או שזה ממש סוגר את התוכנות? יכול להיות שפשוט יש לך נפילות באינטרנט וזה יכול להיות מוירוס, זה יכול להיות בעיה בכרטיס אינטרנט, זה יכול להיות במודם.

L S Dance

New member
ראוטר אלחוטי ?

L S Dance

New member
סבבה

יש בו אנטנה מאחורה תבדוק שהיא מחוברת טוב..תחזק אותה..ותקפיד שהמרחק בין הראוטר למחשב לא יהיה ממש רחוק זה קורה שיש קשים בתקשורת בין הראוטר למחשב האלחוטי/ראשי..הוא לא מתנתק הוא פשוט "נרדם" ל2-3 שניות ומוצא את הרשת מחדש.. בד"כ זה ינתק אותך מתוכנות המסרים אבל בתוכנות אחרות בעלות "גנרטור" (ככה קוראים לזה) אתה תשאר ולא תנותק..

Dr koko

New member
גם לי יש את אותה בעיה בדיוק...

אני פשוט סוגר לגמרי את המסנג'ר או את האיסיקיו ומפעיל אותם מחדש, אין לי מושג מה גורם לזה ולמה.

למעלה