חייב עזרה

חייב עזרה

שלום לכולם. אני חי בקנדה כבר שנה על ויזת תייר בקלגרי. היתחתנתי עם קנדית והגשנו את כל הניירות בשביל ספונסרשיפ. דבר אחד אני לא מצליח להבין-בשביל להגיש את תעודת יושר מהארץ אני צריך לשלוח את הטפסים , כסף ותמונות לשגרירות באטוווה. אין לי מושג אם זה כל הדברים שאני צריך לשלוח.ניסתי לברר במחלקת ההגירה ובשגרירות אבל הם כל הזמן שולכים אותי לאתר של מחלקת ההגירה וכמובן לא רשום שם בדיוק מה לעשות. אם משהו עבר את התהליך בבקשה תגידו לי מה עוד אני צריך לשלוח במעטפה הזאת. תודה מראש רועי

אין לי תשובה בשבילך רק...

שאלה אחת,איך אתה חי שם כבר שנה על ויזת תייר? אני מנסה עכשיו למצוא עבודה במונטריאול מהארץ,חברה שלי גרה שם,וזה ממש בעייתי למצוא משהו. יש לך עצה,נישואים לא באים בחשבון היא בת 18 וחצי.איך אני יכול להגיע לשם ולהישאר?

.....

אני כאן שנה כי קיבלתי חצי שנה שניכנסתי ואז ביקשתי הארכה לעוד חצי שנה ואני חושב שזה בגלל שהיתחתנתי. תנסי אין מה להפסיד

אתה צריך למלא את טופס הבקשה לתעודת יושר

תמונות ונדמה לי שלחתום לפני נוטריון, כל הנוהל נמצא באתר של הקונסוליה, בחלק העליון שבו רשום למי מיועד הטופס אתה ממלא את כתובת המקום שבו מתנהל תיק ההגירה ואת מספר התיק (תל אביב? מיססאגה? ויגרביל?) לגבי הכסף נדמה לי שמדובר בדמי המשלוח ועל זה אמורים לענות לך בשגרירות הישראלית. לבדיקות רפואיות הלכת?

shyi1

New member
לרועי הכי טוב בשבילך שתעשה הכול בישראל!

ותקח את אשתך עימך ותעשו שמה כל הסידורים!

shyi1

New member
רועי לא הקשבת היטב למושבניק?! אין לקבל את

ניירות בקלות! צריך לפתוח את תיק שלך ולקבל את מספר התיק ולעקוב...

shyi1

New member
ויותר קל בשבילך לעשות הכול בישראל!-כמו כן תקח

את אשתך עימך על המנת ששגרירות יאמינו לך שהתחתנם מתוך באהבה! וגם אשתך יכולה לעזור לך במהלך הסידורים!

אין צורך לנסוע לישראל. אפשר לבצע הכל בדואר.

אם יידרש ראיון לבדיקת מהימנות הזוגיות הוא יוכל להתבצע בקנדה.

תלתל11

New member
אולי תפסיק כבר לבלבל את המוח?

כמה שטויות יכול בנאדם אחד לכתוב?

לא אתה לא צריך לשלוח את הדרכון

אתה צריך לדאוג רק שתעודת היושר תגיע לכתובת הנכונה במקום שבו מתנהל תיקך. כ 6 שבועות אחרי שבקשת את תעודת היושר, וודא עם השגרירות הישראלית שזה נשלח לשלטונות קנדה. כשבועיים אחר כך תקבל מכת מהקנדים ותתבקש להפקיד דרכון במידה והגיע תורך לבדיקת התיק, והוא נבדק ואושר. במידה ולא הגיע תורך, תצטרך להמתין בסבלנות שמעתי כבר על מי שמרגע שהתיק על כל נספחין הוגש, והמתינו כמעט 8 חודשים להפקדת הדרכונים. בכל מקרה תזומן להפקיד דרכונים לא יאוחר מחודשיים לפני הפקיעה של הבדיקות הרפואיות.......

shyi1

New member
אבל איך הוא יכול להגיש את תיק?! צריך לעשות

כל הסידורים בשגרירות...אבל בדואר לוקח הרבה הזמן והרבה בלאגן!

אין שום צורך להיות בשגרירות.

כל הטפסים נמצאים באינטרנט, מגישים את הטפסים והמסמכים המאושרים בתוך מעטפה, אף אחד בשגרירות לא מדבר בכלל עם המועמד להגירה. הם בודקים רק את הניירות ו ב 90 אחוז מהמקרים, ואין סיבה לנסוע לישראל כשדואר רשום עולה 15 דולר.

למעלה