חייב עזרה!

The Crusader

New member
חייב עזרה!

אני הולך לעשות קומיקס נוסף של שישה (או יותר) עמודים...הקומיקס יהיה הפעם...לא,לא על וולברין אלא על your friendly niebourghood spiderman טעות כתיב...אני יודע...אין לי כוח לחפש איך לכתוב שכונה... בכל אופן..אני כבר חלטתי על עלילה פחות או יותר...והאויב יהיה ונום הבעיה שלי...היא זו.. איך לעשות את הכריכה... איזה תנוחה דברים כאלה...אני מתלבט.... אם למישהו יש רעיון...בבקשה..הוא יתקבל בברכה...בנוסף אני כנראה אעשה לזה אינקינג ואולי אוסיף צביעה ודיבורים..(אם וכשיהיה לי כוח..)

The Crusader

New member
בנוסף...

אם מישהו יכול לתת לי את כל הכוחות של ונום זה יהיה אחלה... כלומר..אני יודע שהוא נוזלי בצורתו הטבעית ושהוא יכול לשנות את הבגדים וכדומה כשהוא עם מישהו אבל האם גם הוא משנה את ידיו לנשקים? ואני יודע שהוא יורה קורים... קיצר..מה הקף כוחותיו...?

gewitter

New member
זה תלוי

אם הולך להיות אקשן, אז אתה יכול כמיטב המסורת האמריקאית לצייר איזו פוזת קרב דינאמית מפוצצת. אם יש איזור חשוב בו זה מתרחש, אתה יכול להדגיש אותו באמצעות רקע. אתה יכול פין-טפ(ייאיי, אני יודע מה זה עכשיו) שמרכז את הדמויות שלך, בלי הרבה קשר לעלילה, חוץ מרוח הסיפור הכללית(כולם פורצים מהדף, שרירים מתפוצצים, או שאולי יושבים סביב שולחן עם סיגר ועיתון). כמובן שתצטרך לעבוד על הקומפוזיציה. למשל לכריכה שיש בדף הפתיחה של הפורום(זו עם סופר מן) יש צורה על הפנים.תחשוב איך התמונה זורמת. איך אחרים יביטו בה(יסתכלו למעלה, איפה שהדמות, ואז יגלשו עם השמלה שלה לאדמה, ואז המפל מוביל לצמחים שלמטה, ובדיוק מתחת לזה השם של הקומיקס או משהו כזה). ויש לי הערות כללית על כל הציורים שלך(קראתי כמעט את כל הפורום מהתחלה בשבועיים האחרונים). אחת היא שהדמויות נוקשות מדי, והשניה היא שהפרצוף שלהן נראה אותו דבר(אף דק וארוך, לסת רחבה וכו). מכיוון שאתה כבר יודע, לפחות חלקית, אנטומיה, אתה יכול לתקן את זה בקלי קלות ע"י ציור בקווים חלשים יותר, לפחות בהתחלה, וחלקים יותר, עגולים. כמו כן תקטין את שרירי הכתף ותאריך טיפטיפה את הידיים. מתפספס להן כל בית-השחי בגלל זה. אתה יכול לנסות להוסיף קטע קטן לפני כף היד, בשביל פרק היד(הקרפאלי?) ואולי איזו בליטה קטנה בשביל הגולגלעך הזה שיש לכולנו שם. אל תלחץ חזק מדי עם העיפרון, ובשביל שרירי האמה לא ממש חיבים לחלק את היד לשתי אליפסות כמו שאתה נוטה לצייר. אולי במקום קו המתאר של השריר, תצייר כמה קווים קטנים וצפופים בניצב לו(בקיצור, הצללה). אה, כן. נסה עיפרון 2B או B. הם מספיק רכים וכהים כדי ליצור איזו רמת אפור שאתה רוצה, ולא נמרחים יותר מדי(ככה שלא רואים טקסטורה גסה של הנייר, סיבים לבנים, בעצם השקעים בין הסיבים של הנייר, עליו דילג העיפרון כי הוא לא מחודד מספיק). אתה יכול פעם פעמיים ממש לחזור על הקווים(טרייסינג) של ציור דינאמי האהוב עליך, רק כדי לבודד את קוי המתאר. חוסך תיסכולים של שעות. בהצלחההה!

The Crusader

New member
אממ...

תודה...אני חושב... @_@ זה לא בדיוק מה שביקשתי... כלומר את כל זה אני יודע... הבעיה שאני כבר נראה לי שעתיים שלוש מנסה לחשוב על ציור כריכה מלהיב..ופשוט לא מצליח לחשוב על שום דבר שנראה ממש טוב...

gewitter

New member
אז תגיד...

אני רוצה קרדיט ותמלוגים, ומקדמה. ותוכי. דמיין שאתה איפה שהדמויות שלך נמצאות, ונום רודף אחרי ספיידי, שנייהם דבוקים לקיר או משהו, ואז... אתה מסבסב קצת את המצלמה(יעני מצלם עקום). אחחח הפרספקטיבה, התנוחה, החליפה. אגב, מישהו שם לב שהפורום לא זז? תכף נגמר לי הארכיון.

*GormE*

New member
הטיפוס עם הלשון

מזכיר לי איזה בדרן כושל שהופיע אתמול בערב בולשיט. היה לו דחף משונה להוציא את הלשון המכוערת שלו כל פעם שדיבר על אוכל ועל כוס.

למעלה