חייב עזרה

חייב עזרה

איך אני יכול להקטין גודל של סרט מבלי לפגוע באיכות שלו
הסרט כרגע שמור ב WMV אולי אם יש תוכנות שישלו לו את הפורמט ל AVI או MPEG זה ישקול פחות
דחוף אני ממש חייב פה עזרה בקטע הזה

אין דבר כזה להקטין בלי לפגוע באיכות

WMV הוא פורמט "עני" גם ככה אבל גם הוא יכול לבוא בכמה רמות. AVI שוקל פי כמה וכמה יותר עד 3.6 מגה לשניה (איכות די.וי) , MPEG גם כן אבל תלוי ברמת הכווץ.. בקיצור הכל תלוי בכוונים ובאמצעי הצפיה בסרטון. אם אתה לא "משתמש מתקדם" - עבוד עם Windows movie maker 2.0 על XP יבא את הסרט ושמור בפורמט הרצוי לפי בחירתך - העזר באשף השמירה ..

אז זהו

שאני מההתחלה עבדתי עם Windows movie maker 2.0 ושאני גבא לשמור הגודל שהוא מבקש זה 20 ומשהו מגה שאני מוריד לגודל שאוכל להעלות לרשת (15 מגה בערך) זה הורך לי את האיכות לגמריי אין איזה טוכנה טובה שמאפשרת עריכה טובה של סרטים ושמירת באיכות המקורית במשקל נמוך יחסית
פה זה 20 מגה לסקט שאורכו 2:24 דקות בלבד

ראה בלינק המצורף הסבר להסבת ה..

קובץ שלך ל AVI בדחיסת Divx codec. שים לב! המשתמשים בקובץ זה צריכים להתקין decompress ל Divx.

סליחה על הבורות ../images/Emo9.gif

אבל לא ממש הבנתי את הקישורים שנתת לי עם איזה מהם אני יכול להמיר WMV ל AVI או DIVX

תוריד את VirtualDub

לא ברור מהב קובץ המקור הערוך שלך. WMV הוא קובץ דחוס ברמה נמוכה בד"כ, להסבה ל Dix תצטרך AVI או MPG. "אל תיתן להם דגים, תן להם חכה.."

windows movie maker

תוכנה נהדרת לדעתי, הרבה יותר נוח לי לעבוד איתה מאשר עם הפרימייר, בעיקר מפני שהיא לא נתקעת כל שניה.הבעיה היחידה שיש לי איתה היא שהיא יודעת לשמור רק בwmv וזה עדיין פורמט לא כל כך פופולרי. אם יש למישהו מושג איך אפשר לשמור mpg איתה זה יהיה נהדר. שוקרן, שימי.

למעלה