חייב עזרה?!?!?!??!?!?!?!

11שון ובל

New member
חייב עזרה?!?!?!??!?!?!?!

קניתי היום 3 סרטים בדיוידי.. 1- הצעה מגונה (swimfan) 2- מועדון הגולגולות. 3- פרוייקט המכשפה מבלייר 2... עכשיו הרבה אמרו לי שהסרט המכשפה מבלייר 2 ממש מגעיל ולא מפחיד, ובנוסף הדיסק מקולקל אצלי בדיוידי, אז אני יכול להחליף אותו אבל... אני לא יודע באיזה.!!! מישהו בבקשה יכול לעזור לי... אני אוהב דרמות/קומדיות נעורים,קומדיות, מתח ואימה!!! מישהו בבקשה יכול לתת לי סרטים שהוא יודע שהם טובים???? תודה מראאש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11שון ובל

New member
ומה עם???

חשבתי קצת ותגידו לי מה עם אלו: החוף הכפר רקוויאם לחלום הנשכחים חוקי המשיכה אם מישהו מכיר תסרטים הנל שירשום מאיזה ז'אנר הם ועל מה הם בדיוק.... תודה רבה למי שיעשה זאת!!!! מי שימצא סרטי דרמות נעורים כגון: משחקי פיתוי, הצעה מגונה.. אודה לו מאווד... ומצטער על הקרציות!

Outrageous boy

New member
אמ....תיראה

אני רק יכול להגיד לך שהכפר הוא סרט מצחיקק..ומגעיל סתם מעעפן.. אבל הנישכחים.........זה סרטט סרט סרט טובבבבבבב הסיפור שלו ממש טוב תיקח אותו אני מבטיח לך לא תיתאכזב

11שון ובל

New member
ומה אם אלו..??

שמתי את זה קודם... החוף הכפר רקוויאם לחלום הנשכחים חוקי המשיכה אם מישהו מכיר תסרטים הנל שירשום מאיזה ז'אנר הם ועל מה הם בדיוק.... תודה רבה למי שיעשה זאת!!!! מי שימצא סרטי דרמות נעורים כגון: משחקי פיתוי, הצעה מגונה.. אודה לו מאווד... ומצטער על הקרציות!

niranbd

New member
הנשכחים-בגדול!

אם עוד לא ראית הנשכחים-אתה תהנה בטוח!!

מה שאני מכיר:

החוף - שמעתי עליו עם ליאונרדו דיקפריו נראה לי דרמה. הכפר - איכססססס סרט כ"כ גרוע ולבמאי שלו (m night shimmilan) יש סרטים טובים! רקוויאם לחום - לא ראיתי. הנשכחים - בהתחלה זה טוב אבל אז נהיה תיקים באילה. חוקי המשיכה - לא שמעתי. סרט טוב -->באמת!<-- זה פנייה לא נכונה (wrong turn) אין עליו! סרט מפחיד , מצויין מת על השחקנית הראשית (מהמרוץ לאתמול) ומשחק מעולה!

11שון ובל

New member
יש לי אותו כבר....!!

"טעות בכיוון" יש לי אותו כבר בדיוידי והוא באמת סרט טוב!! אבל בבקשה מישהו שייתן לי דרמות נעורים או סרטי אימה....... בבקשה זה דחוף לי!! תודה מראש!!!

הנה:

דרמת נעורים: (??) אלפנט. דרמה בכלל: גרין מייל סרט מומלץ! וכמובן אם לא ראיתה saw אז רוץ להוריד (אהמ להשכיר אהמ)

11שון ובל

New member
יש עוד אולי, חברה....???

אני ממש זקוק לעוד... תודה ביננתיים לכול מי שעזר.. אבל בבקשה תמשיכו תרשמו כמה סרטים שאתם מכירים ויודעים שהם טובים... כמו שאמרתי בי=מיוחד דרמות נעורים(כמו משחקי פיתוי) ואימה ( כמו צעקה).. תודה מראש!!!!!!!!!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ממ...אז ככה:

החוף מועדון הגולגולות חוקי המשיכה אפשר להגדיר אותם כדרמות-מתח סרטים טובים

11שון ובל

New member
???

יש את "סיפור אהבה בלתי נשכח" בדיוידי בחנויות רגילות???? ויש אולי עוד סרטים??

11שון ובל

New member
מכיר.. מצחיק ++!! מה עוד פליז???

תודה על הכוולל!! ואני מזה מצטער על זה שאני קרציה?!?!

11שון ובל

New member
אני מדבר על סרטים של שנות ה99....

כול מה שאתם אומרים הם מאוווד חדשים והם לבד עולים איזה 150 ש"ח אני מדבר על סרטים בזמנים של משחקי פיתוי מעודדות צמודות החוף וכאלה.....

11שון ובל

New member
אבל זה סרט נשי.. יותר של בנות!!

אני מחפש דרמות נעורים כמו משחקי פיתוי שיש בהם מתח ואקשן כזה שמשאירים אותך במתח.... אני כאילו אוהב לראות בנות משתכרות וקדות על שולחנות אבל זה לא סרט איכותי שהייתי מעוניין לראות....

למעלה