חייב עזרה

bigwave2000

New member
חייב עזרה

אוקיי אז כבר מראש אני מודה לכל מי שיעזור לי.אני חייל מגיע הבייתה כל יום בחמש וחצי,אני חייב להוריד במשקל אבל לא הולך לי, הבעיה שאני לא יכול לעמוד בתפריט קבוע כי אני לא יודע מה תהיה הארוחת צהריים בצבא.בשבוע האחרון הורדתי משמעותית את כמות הפחמימות בארוחת צהריים(לא אוכל לחם ואוכל מעט מאוד פחמימות כמו אורז ספגטי וכו..). בערב אני נוסע באופניים בין שעה לשלוש שעות וכל היום אני בעבודה משרדית.תוכלו לתת טיפים ולעזור לי לרזות?

yonyjony

New member
רצינות!!!!

שמי יוני,אני מבין אותך רוב האנשים עושים דיאטות ונכנסים לתהליך היו יו יורדים מס קילוגרמים ושוב עולים לאחר תקופה קצרה ועולים יותר. הפתרון הוא לקחת את העניין ברצינות לשנות את הרגלי התזונה באופן כזה שהגוף יתרגל למצבו הרזה ותהליך כזה לוקח זמן. אם אתה מעוניין אני יכול להמליץ על תהליך כזה שעברתי עם אישתי כאשר התהליך היה תחת ביקורת חודשית עד תום וכעת אנו נהנים מההצלחה . כתוב לי דרך להתקשר איתך האימייל שלי [email protected] תשמע תראה ואז תחליט.

הטיפ

היחידי שאני יכולה לתת לך כרגע הוא לגשת לדיאטנ/ית בצבא (כן, יש כאלה) או לקבל לקבל טופס 103 לדיאטנית ולקבל ייעוץ מקצועי ומסודר. בנתיים כל הכבוד על כך שהתחלת נמרצות המשך כך בליווי מקצועי וכך תגדיל את סיכוייך להצליח ולהתמיד.

למעלה