חייב עזרה

אדםוחוה

New member
חייב עזרה

שלום לכולם, אני מקווה שאולי משהו יוכל לעזור לי. יש לי פרוייקט לבנות ראש של בובה בתיאטרון אבל לא בובה רגילה אלא בובה מכנית חשמלית בעלת יכולת מצמוץ ודיבור ע"י סגירת מעגל חשמלי. אם מישהו מכיר אתר העוסק בנושא או אנשים המתעסקים בכך. אשמח לכל עזרה אפשרית.

וזה בדיוק פה ועיניים והבעות פנים

עם חשמל והפעלה באמצעות מחשב. זה קשה, אבל המשימה עצמה קשה.

אחרון חביב להיום

קישור שנדמה לי שדבי שמה פה בעבר- אתר המוזיאון לאוטומאטה באנגליה. תסתכל על הדוגמאות בוידאו, על העמוד הלימודי ועל הקישורים ואולי תוכל להיעזר במשהו. אגב, לי יש את הספר שלהם (למכירה באתר) והוא עוזר לי מאד.

../images/Emo124.gifגילי !!

בגללך אני צריכה לקחת שבוע חופש
מה זה מאגר הקישורים המטורף הזה ??!
רק חסר לך שתמצאי אתרים של בובות פה ו"חבובות" שעוד לא מצאתי בעצמי

הי חגית../images/Emo13.gif אם זה מה שיעזור לך לקחת

חופש ולהנות, אני שמחה
כמו שאמרתי לדבי- אין לי שום מאגר. כל פעם ששואלים שאלה כזאת אני נכנסת לגוגל ומכניסה את השאלה כלשונה (בתרגום לאנגלית כמובן). התוצאות רבות מספור. חלקן הגדול רלוונטיות. אם בא לך- אשמח אם תעלי כאן את כל הקישורים שיש לך בנושא בובות פה וחבובות להנאת ותועלת כולנו

משהו שיכול לעזור

כדאי להסתכל באתרים שעוסקים ב stop motion animation. האתר הזה: www.stopmotionanimation.com הוא אתר מצוין אבל לאחרונה הוא לא עולה לי (אולי זה בעיה אצלי במחשב) בכל אופן הוא עוסק בהפעלה מכנית של בובות לסרטי אנימציה. דבר נוסף להשראה זה הסרט team-america שזה סרט של מריונטות אבל הפנים שלהם מונעות על-ידי מכניקה חשמלית. הסרט מאוד דומה וכמובן מבוסס על כנפי הרעם וקפטן סקרלט. אני מאוד ממליצה לקחת אותו בDVD הבובות האלו הן מלאות הבעה באופן מדהים וגם יש תוספות מענינות על איך עשו את הבובות, התפאורה ועל ההפעלה. וסליחה שלא הצגתי את עצמי. שמי גלי, אני סטודנטית לתיאטרון שמתענינת בתיאטרון בובות. חוץ מהלימודים באוניברסיטה אני לומדת אצל תפוז קפוא בובונאות.

למעלה