חייב שינוי

mrspeed

New member
חייב שינוי

שלום אני בן 32 נשוי ואב. אני קרוב ל8 שנים עוסק בתחום המחשבים תמיכה וכדומה. הגעתי למצב שאני לא נהנה ודיי מתעב את עבודתי למרות שבדיעבד לא עושה הרבה. אני טיפוס דיי פעלתן וחייב להעסיק את עצמי. אני נורא מעונין להחליף מקצוע ומתחבט בשאלה מה מתאים לי. התחלתי ללמוד לתואר ראשון ואני דיי בהתחלה - סמסטר שני סה"כ.ניהול וכלכלכה או ניהול ותקשורת .אני נורא חושב שמתאים לי לוגיסטיקה וכל המשתמע מכך. איך אני מצליח לשווק את עצמי והתחיל לעבוד במקצוע הזה - כל משרד מפנה אותי לתחום שלי ונמאס לי מזה כבר... בטוח חסרים פרטים - אשמח להשיב ועוד יותר אשמח להכונה ועזרה תודה

שינוי מקצועי

הי, אתה מספר שאתה מאד רוצה להחליף מקצוע מפני שאתה ממש סובל מהמקום בו אתה נמצא. אתה מספר שהתחלת ללמוד ניהול וכלכלה/ ניהול ותקשורת כשבעצם אתה חושב שמתאים לך לעסוק בלוגיסטיקה. אם זה אכן המצב, מה הביא אותך ללמוד דווקא ניהול וכלכלה? כשנרשמת ללמודים הללו, מה רצית לעשות אחרי סיום התואר? אתה רוצה להתחיל לעבוד בתחום כאשר סיימת סמסטר אחד בלבד. האם דיברת עם אנשים שעוסקים בתחום כדי לקבל תמונה רחבה יותר על המקצוע- על אפשרויות התעסוקה במקרה שלך, כאשר עדיין אין תואר ואין ניסיון בתחום? ממה כדאי להתחיל? מאיזה תפקיד? במה היית רוצה לעבוד? באיזה תפקיד בלוגיסטיקה? אני חשה שאת די מבולבל. כדי להתקבל לעבודה ולרתום אנשים לעזור לך למצוא עבודה, אנשים רוצים להרגיש שמולם עומד אדם שיודע מה שהוא רוצה. יכול להיות שמרגישים את הבלבול שלך ולכן קשה לך לשווק את עצמך? דמיין את עצמך עומד מול אדם שמבקש ממך משהו אבל שהוא לא ממש יודע האם הוא רוצה את זה או לא? תרצה לעזור לו או שאולי תהיה לך מחשבה, שקודם האדם צריך להתבשל? ולסיום- אתה מספר שבחרת בתחום שאינך אוהב ושאתה חושב שאתה מתאים ללוגיסטיקה. מה גרם לך לבחור את המחשבים? האם הראש הוביל את ההחלטה או הלב? גם אם אתה יודע שמתאים לך לוגיסטיקה- האם זה מה שאתה באמת רוצה? אשמח להמשיך ולסייע. בברכה אילת לבנון

mrspeed

New member
תודה על ההענות

אז ככה: לא סובל במקום העבודה - סובל מהמקצוע - אני בגדול לא עושה הרבה מטפל בבעיות כשישנם. הרבה היו מתחלפים איתי אני חשוב אך לא מעניין אותי -הם- מעניין אותי אני. בחרתי ללמוד נהול כי זה מתאים לכל תחום. אני מאמין שאני טוב בכל מה שאחליט לעשות משום שאני עובד קשה ומשקיען בלי שום קשר אך אם אוהב את מה שאעשה מאמין שאצליח כפול. את המחשבים התחלתי ללמוד לפני 8 שנים כשהיתה בועת ההיי טק - וזה ממש לא זה. אני ממש חושב שאני טוב ביחסים בין אישיים - אני מקשיב לאנשים ועוזר להם - אנשים מרגישים נח בסביבתי ונפתחים. אך שורה תחתונה רוצה לעסוק במקצוע שמשלב את היחסים עם פלפל של עבודה וכממובן שיהיו אופציות קידום כסף וכו. לא מצפה שיציעו לי להיות מנכ"ל - אך שיתנו סיכוי להתחיל ממשהו ואם אזמן מאמין שלא יתחרטו בבחירה בי.

שינוי מקצועי

הי, תקרא שוב את תשובתי הקודמת. שאלתי שם מספר שאלות שלא ענית עליהן. אני חושבת שהן יוכלו לעזור לך להתמקד. ועוד שאלות- מה אינך אוהב בתחום שאתה עוסק בו. התחום כולל עבודה עם אנשים ואתה אומר שאתה טוב בזה. מה היית רוצה שיהיה בעבודה שלך, שלא קיים היום? מה יש בלוגיסטיקה שמדבר אליך? אתה כותב שאתה רוצה להתחיל ממשהו- לא ברור לי מה זה המשהו הזה? האם ברור לך? בברכה אילת לבנון

למעלה