חייב תשובות אני מבולבל

lolttr15

New member
חייב תשובות אני מבולבל

היי 1.האם כדי לבחור מקצע מורחב צריך לבחור אותו משיקולים עתידיים של מה יותר יעזור לי בחיים או משיקולים של מה אני אוהב?ולמה? מצפה לתשובות

shesek17

New member
עונה

ת'כלס מקצוע הרחבה בתיכון לא משנה בקבלה ללימודים אקדמאיים. זה נכון שללימודים כמו רפואה וכאלה זה עוזר אם הרחבת מקצוע ריאלי כמו פיזיקה וכימיה אבל זה לא אומר שלא תוכל להתקבל ללימודים האלה אם לא הרחבת מקצוע ריאלי. בעיקרון אני ממליצה לבחור מקצוע שאתה אוהב כי זה לא כיף להיתקע עם מקצוע הרחבה משעמם בתיכון.

../images/Emo45.gif לגמרי

אל תשים זין על מה שאומרים לך לקחת, כך מה שבא לך. זה הרבה יותר חשוב שאשכרה תהנה מאשר שתמות משעמום, וככה גם לא תלמד כלום.

JumpInTheFire

New member
זה בהחלט אומר

כשמנסים להתקבל לאוניברסיטה לא צריך רק לעבור רף מסויים וזהו. האוניברסיטה בוחרת את התלמידים הכי טובים שהגישו מועמדות, ולתלמיד שמרחיב מקצוע ריאלי יש יתרון על כזה שלא ולא רק בשביל להתקבל לרפואה.

JumpInTheFire

New member
אני אנסה לענות...

לתלמיד שמרחיב מקצוע ריאלי כן יש עדיפות באוניברסיטה, אז אם יש לך כיוון לגבי לימודים גבוהים, תתחשב בזה. אם אתה רוצה ללמוד הנדסה/כימיה/ביולוגיה/רפואה וכו' כדאי מאוד שתרחיב מקצוע ריאלי. אני לא ממליצה לך להרחיב מקצוע שאתה לא רוצה בכלל, רק משיקולים של עתיד. אם יש מקצוע הומני כלשהו שאתה מאוד רוצה להרחיב, אני חושבת שכדאי שתלך על זה, אבל שים לב שיש לזה השפעה

למעלה