גילוי מרגש דני ורותמה מאומצים.
מ מכשפהקטנהזונה New member 4/8/05 #15 >.< ../images/Emo15.gif אני הבת שלך, לא רותמה. רותמה היא הנכדה שלך. >.<
ס ס ט י י ק New member 4/8/05 #22 .. אבא של מיכל זה רז-שהוא לא ממש כותב פה אמא של מיכלי זאת בצה-בר אח של מיכלי-דני אחות של מיכלי-טובי! בעלה של מיכלי-אני! אם אני בעלה..אז את גיסתי,לא? איך ההסבר?
.. אבא של מיכל זה רז-שהוא לא ממש כותב פה אמא של מיכלי זאת בצה-בר אח של מיכלי-דני אחות של מיכלי-טובי! בעלה של מיכלי-אני! אם אני בעלה..אז את גיסתי,לא? איך ההסבר?
E Extraordinary Girl 8 New member 4/8/05 #23 אם את בעלה אז אני הבת שלך אהה בעצם אני סתם טיפשה >.< הבנתי.
מ מכשפהקטנהזונה New member 4/8/05 #31 נוו... מנראלך? ../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif אני ההכי קטנה..
ב בצה17 New member 4/8/05 #28 ביתוש ../images/Emo25.gif אבל לא סיפרתי לכם משהו... זה סוד .. שאני.. שומרת... אהממ אני בעצם נשואה לעוד בנאדם.. אני פוליגמית!! אני נשואה גם לאורטלל אני חצי לסביתתת
ביתוש ../images/Emo25.gif אבל לא סיפרתי לכם משהו... זה סוד .. שאני.. שומרת... אהממ אני בעצם נשואה לעוד בנאדם.. אני פוליגמית!! אני נשואה גם לאורטלל אני חצי לסביתתת
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/8/05 #33 מכפתך?! ../images/Emo3.gif אני הבת שלך אז ../images/Emo15.gif מה אתה צריך יותר?
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 5/8/05 #32 מה זה ומה איתי?! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
מה זה ומה איתי?! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif